Balerinke najudobnije cipelice za svaku priliku

Dizajneri štikli su sve nježniji prema ženama pa udobnost, polako, ali sigurno postaje modni imperativ.

Blok pete već su uobičajen trend koi će se nastaviti i u ovoj modnoj sezoni.
Nosive potpetice zavladat će trgovinama, a spojit će se i s baletnim papučicama, sinonimom ženstvenosti.

Upravo su špice osmišljene kako bi omogućile ples na vršcima prstiju i omogućile vilama, labudovima i drugim mitskim bićima na pozornici da publici odaju dojam lebdenja i čarobne nedostižnosti tako da su balerinke postale mnogim ženama najudobniji komad obuće.

balerinke

Balerinke svih vrsta i boja ponovno će obilježiti i nadolazeće toplije razdoblje

Krasit će ih male – i malo veće četvrtaste petice. Sve je više modela nadahnutih baletnim papučicama koje će osim tanke umjetne ili prave kože koja se gužva, imati i rastezljivu gumicu na rubu.
Svjetlucave metalik boje će zamijeniti pastelni, nude tonovi, koji će za koji mjesec prevladavati u prodavaonicama obuće.

Trendovi opet idu prema udobnosti, a nosit će se cipele u kojima se s lakoćom može provesti cijeli dan. – objašnjava Mia Marić, poznata hrvatska dizajnerica koju je prepoznao i britanski Vogue.

cipele balerinke

Ako još niste osmisli outfit za nadolazeće proljeće, prepustite glavnu ulogu cipelama. Odlučite li se za nove ljubimice, Mia savjetuje da nabavite onaj model koji ćete moći uklopiti u vaše najdraže modne kombinacije.

Uvijek su najsigurnije klasične crne balerinke ili modeli u nude tonovima koje se savršeno stapaju s kožom i pritom izdužuju noge.

cipele-4

Kontrast cipela i haljine uvijek je dobra kombinacija, a mala crna haljina i crne ili nude balerinke uvijek prolaze. Budite oprezni sa spajanjem sličnih nijansi ili dominantnih boja torbice, nakita i drugih dodataka. – otkriva mlada dizajnerica.

Prilikom kupnje novih cipela najvažnije je pronaći one u kojima ćemo preživjeti cijeli radni dan – i nećemo ih poželjeti izuti se ispod stola.

balerinke

Najvažniji trik je kupiti dobar broj i pronaći odgovarajući kalup svojih balerinki

To nam jamči osamdeset posto udobnosti kod svake cipelice.
Neke balerinke rađene su za usko, a neke za šire stopalo. Neki brandovi proizvode brojeve i polubrojeve za širinu i dužinu stopala.

Danas možemo nabaviti i različite silikonske umetke koji nam smanjuju vibraciju prilikom hodanja.
Balerinke u svakom slučaju mogu biti cipele za svaki ili cijeli dan te ih treba birati s pažnjom obraćajući pažnju na izradu i vrstu materijala od kojih su izrađene..

Facebook Like Button