Restauranti

Restoran Barbieri’s najavljuje uzbudljiv japansko-hrvatsko-skandi fusion

Restoran Barbieri’s ulazi u jesensku sezonu s novim konceptom sjajnog jelovnika i novim glavnim chefom Matijom Pavlićem.

Zrinjevac dobio Lažnog svjedoka sjajnog gastro partnera

U Lažnom Svjedoku je i više nego uzbudljivo, a Amruševa 1, prekoputa raskošnog parka Zrinjevac, nova je oaza neodoljivih gastro okusa.

Jellyfish In Space sjajno gastro mjesto fantastične hrane i originalnih koktela

Neobično ime, fantastična hrana i originalni kokteli karakteristike su popularnog kvartovskog gastro mjesta Jellyfish In Space, kreativnog kutka u Martićevoj 71, u Zagrebu.

Good Food omiljeno street food mjesto zagrebačke scene

Good Food jedno je od nedvojbeno najprepoznatljivijih i najpopularnijih imena na zagrebačkoj street food sceni.

Otkrijte Makarun – novo mjesto s najboljom tjesteninom u Zagrebu

Pomno osmišljen koncept poznatog splitskog restorana Makarun dobio je svoju zagrebačku verziju u Teslinoj 14.

Bowa je gastro zvijezda ovog ljeta

Skrivena u uvali Elafitskog otoka Šipana u dubrovačkom arhipelagu i ove, po svemu drugačije godine, gastro oaza Bowa dalje osvaja svojim delicijama.

Ljetne gurmanske senzacije na jelovniku restorana Zinfandel’s

Inovativan pristup, precizno oblikovana jela, svježi proizvodi lokalnih dobavljača, poseban naglasak na održivost i izvorni okus namirnica značajke su novog jelovnika restorana Zinfandel’s.

Mime’s Gourmet Bar – tradicionalni zalogaji modernog ruha u centru Zagreba

Savršena rekonstrukcija tradicionalnih svježih namirnica s daškom novih aroma, oduševit će svako nepce u moderno uređenom interijeru Mime’s Gourmet Bara u zagrebu, u Petrinjskoj 44.

Hrana kao stvorena za užitak u srcu Zagreba

Novi sezonski jelovnik ReUnion restorana balansirani je spoj odličnih sastojaka i precizne pripreme, a cold brew kave u Canopy Central Baru su pravo ljetno osvježenje…

Wok’n'Walk kineskih 2go restoran u kojem uživamo već 7. godinu

Šarmantni gastro azijski kutak u Zagrebu Wok’n'Walk jedan je od prvih kineskih 2go restorana čiji slasni okusi od prvog dana obaraju s nogu, a prati ukuse u hrani mnogih od nas već 7. godinu zaredom.