Restauranti

Vjeko Bašić Chef godine Gault & Millau Croatia 2018.

U Kotányi Gourmet klubu u Zagrebu, najavljena je suradnja tvrtke Kotányi i svjetskog vodiča Gault & Millau Croatia.

Što nas čeka na domaćoj gourmet sceni

Dodjela godišnjih Gault&Millau trofeja, kulinarskih Oscara najboljim hrvatskim chefovima u ožujku, prilikom izlaska Gault&Millau Croatia 2019

ELFS & bubbles bar donosi najkreativniji izbor koktela

Kad se na jednom mjestu spoje mašta i kreativnost najpoznatijeg hrvatskog modnog dvojca te inovativno i vrhunsko ugostiteljstvo rezultat je jasan

Jesenski ručak po svačijoj mjeri

Jesenski ručak većini nas je omiljen. Ovo vrijeme godine dozvoljava težu te masniju hranu, no uvijek trebamo paziti na ravnomjeran unos kalorija.

Mojo bar i konoba Buža mjesta koja ne smijete propustiti

Zagreb je od danas bogatiji za stari/novi Mojo bar kojem se pridružila konoba Buža, kao nezaobilazna mjesta dobre dnevne vibre, noćnog provoda, ali i odlične ponude pića i hrane.

Novo ruho restorana Kalelarga

U Zagrebu je održano ekskluzivno medijsko predstavljanje restorana Kalelarga (V. Ravnice 2), kojeg je nedavno preuzeo novi vlasnik

Feel-good arome za maglovite jesenje dane

Svježa jutra, sunčana poslijepodneva i maglovite zagrebačke jeseni kao stvorene su za okupljanje i druženje u lounge ambijentu Esplanade 1925 bara.

Jadranska tuna idealan zimski obrok

Jesenski dani obično su sinonim za težu hranu koja nas pripremna za zimu.

Novi život kultne zagrebačke kavane Kavkaz

Dugogodišnjoj stagnaciji nekad omiljene gradske lokacije za opuštanje i druženje došao je kraj – na veliku radost nostalgičara za bogatom poviješću metropole javnosti će uskoro biti predstavljeno novo ruho Kavkaza.

Okusite Beč kroz njegove organske restorane

Mnogi restorani u svijetu žele biti na prvoj poziciji po pitanju zdrave i prirodne hrane u ponudi, a mi smo prošetali Bečom i donosimo vam pregled upravo takvih restorana. Njihov jedini cilj je zadovoljiti svakog svog gosta s izvrsnom hranom, ističući riječ “prirodno” kao prioritet.