Restauranti

Naručite dva nova sushi box-a iz SoHo japanske gastro oaze

Kad pomislite na Japan, što vam prvo padne na pamet? U najviše slučajeva, odgovor će glasiti – sushi.

Naručite slasna jela s Esplanadinim potpisom

Hotel Esplanade proširio je svoju atraktivnu Gourmet drive-through ponudu jela za van na brzu varijantu à la carte porcija spremnih za konzumaciju.

Dani hrvatskog kulinarstva

Dani hrvatskog kulinarstva održali su se u online izdanju kako bi hrvatski kuhari i slastičari i dalje mogli težiti kulinarskoj izvrsnosti i kreativnom izražavanju za koju možda nemaju priliku u svakodnevnom radu.

Ovog je Božića Takenoko kutija iznenađenja na vrhu popisa želja

Mnogima najdraže doba, prosinac je poznat i kao posljednji mjesec u godini u kojem uživamo u blagdanskim druženjima, raznim slavljima i darivanjima naših najmilijih.

La Riseria je nova gastro oaza u Gundulićevoj 5 u Zagrebu

Novo svjetlo upaljeno je ovog adventa u srcu Zagreba. U danima kada smo navikli na zatvaranja, otvorena je La Riseria – nova gastro oaza u Gundulićevoj 5 u Zagrebu.

Naručite vrhunski zimski sushi u Manga sushi oazi

Sushi oaza Manga dobila je novu postaju na zagrebačkom Jarunu. Ovaj dobro poznati sushi bar na novoj lokaciji, čak i u ovim izazovnim vremenima, svim ljubiteljima japanske hrane nudi zanimljive i domišljate novitete poput zimskih sushija, koje možete naručiti ili ih spremiti sami kod kuće.

Naručite svoj Evergreen sushi

Svoj omiljeni sushi možete naručiti putem dostave ili opcije pick-up.

Blagdanski jelovnik u vašem domu

Čarolija božićnog duha već je pred vratima, a ove godine s posebnim emocijama iščekujemo adventske dane koji su pred nama.

Esplanada u božićnom ruhu dočekuje 2021

Naslanjajući se na ovogodišnju priču Adventa u Zagrebu, čija je poruka „Osjetite svjetlost”, kultni zagrebački hotel Esplanade obasjao je svoje nedavno obnovljeno secesijsko pročelje te nizom svjetlosnih dekoracija i borova pretvorio terasu Oleander u čarobnu zimsku bajku na otvorenome.

Advent u Bote seli u naše domove

Svega nekoliko sati prije novog zatvaranja, hrvatske su zvijezde na Adventu u Bote otkrile tajnu svojih Božića.