Restauranti

Gdje najbolje jesti u zlatnoj nam Slavoniji

Raznolika lokalna i tradicijska ponuda najbolja je pozivnica za posjet Požeško-slavonskoj županiji.

Chefovi i vlasnici restorana zadovoljni: vodič Gault&Millau Croatia pun je pogodak!

Gault & Millau Croatia 2018, prvo izdanje prestižnog gastronomskog vodiča za Hrvatsku, na domaćem je tržištu tek nešto više od tri mjeseca

Kako izgleda Istarski Hotel & Restoran San Rocco

Staro istarsko obiteljsko imanje s pripadajućim autentičnim zgradama godine 2004. godine pretvoreno je u ekskluzivan hotel i restoran

Vodič najboljih restorana na obali Jadrana

Ljetovanje je vrijeme kada se želimo opustiti u svakom pogledu pa tako i uživati u finim delicijama nekog od restorana.

Gurmansko ljeto u Le Bistrou Esplanade

Eksplozija boja i okusa u novim autorskim jelima chefa Ane Grgić u gurmansko ljetu Le Bistroa Esplanade.

Restoran Passarola omiljena gastro destinacija Hvara

Hvar već godinama slovi kao jedno od najpopularnijih ljetnih odredišta u Hrvatskoj.

Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran

Japanski veleposlanik, vrhunski sushi chefovi i najbolja vijest za ljubitelje japanskih delicija – u Falkensteinerovom Hotelu & Spa Iadera otvoren Sushi pop-up restoran Jiro.

Zanimljiv koncept gastronomije, glazbe i street arta

Otok Korčula jedan je od naših najšarmantnijih otoka, s kristalno čistim i plavim morem, skrovitim uvalama i skromnom te još uvijek nerazvikanom, ali posve zadivljujućom ljepotom.

Split otovorio vrata vrhunskog gastro mjesta:Basta Gourmet Bar

Basta Gourmet Bar od sada i na atraktivnoj splitskoj adresi opčiniti će istančana nepca ljubitelja finih zalogaja uz savršen užitak u izuzetno atraktivnom mediteranskom ambijentu.

Novi à la carte jelovnik restorana Zinfandel’s

Poznata šefica kuhinje zagrebačkog hotela Esplanade, Ana Grgić osmislila je sezonski jelovnik koji objedinjuje zavodljive gastronomske note proljeća