Restauranti

Dostava svježe jadranske ribe za ljepši Uskrs

Na radost brojnih Zagrepčana, restoran Bota Šare u ovom će tjednu dostavljati svježu jadransku ribu, kamenice i ostale domaće specijalitete.

Pizza s juga Italije na zagrebačkim stolovima: pizzerija Santa Maria

Pizzerija Santa Maria ističe se u ponudi sočnih pizza koje mnogi obožavaju, jer sve svoje namirnice dobavljaju s juga Italije, a kombinacija talijanske tradicije i hrvatske strasti čine ovu pizzeriju jednom od onih kojima ćete se, nakon što probate primjerice pizzu s tartufima ili pizzu Bresaola, uvijek ponovno vraćati.

Chef Hrvoje Zirojević najavio treće izdanje Gault&Millau vodiča za Hrvatsku

„Snažan, postojan, napravljen da ljubiteljima hrane pruži pouzdanu informaciju o restoranima koje posjećuju.“

POKE POKE havajska gastro oaza u Zagrebu

Zdravi i razigrani zagrebački Poke Poke nova je gastro zvijezda koju ćemo zavoljeti na prvu. Ljubitelji konačno u Zagrebu mogu kušati najfinije svježe varijacije ovog havajskog jela.

Novi Takenoko restoran na zagrebačkom Cvjetnom trgu

Novi Takenoko bar donosi u srce metropole grada Zagreba šarm pariških kavana u modernom japanskom duhu.

Zimske namirnice s potpisom chefa Ane Grgić

Ana Grgić, vrhunski chef hotela Esplanade, donosi kolekciju fantastičnih sljedova jela, koja su nadahnuta zimskim namirnicama, a naglasak svega stavlja se na lokalni uzgoj.

Kraljica jeseni – slasna buča u Le Bistrou

Jedinstveni okusi ove privlačne domaće sezonske namirnice upakirani u kreativne poslastice chefice Ane Grgić dostupni su ovih dana u pariškom ozračju Le Bistroa Esplanade.

Restoran Terbotz – jedinstvena gastronomija s najljepšim kontinentalnim pogledom u Hrvatskoj

Puno je razloga za posjet prekrasnom Međimurju, od pitoreksnih brežuljaka, bogate kulturno povijesne baštine do jedinstvene kuhinje i vrhunskih vina.

Restoran Pastis – potvrđeni status kultnog mjesta u New Yorku

Restoran Pastis – novo lice kultnog restorana.

Četvrt Meatpacking District u zapadnom Manhattanu trenutno prolazi pravi revival, za koji je najviše zaslužno ponovno otvaranje kultnog restorana Pastis.

Kušali smo najfinije istarske specijalitete u srcu Zagreba

Istarska gastronomija svojom raznolikošću i bogatstvom okusa oduvijek je privlačila prave gurmane, a restoran Vodnjanka nudi u srcu Zagreba nudi upravo najfinije zalogaje Istre.