Restauranti

5. izdanje Tjedna talijanske kuhinje

5. izdanje Tjedna talijanske kuhinje u svijetu održava se od 23. do 29. studenoga u Zagrebu, gdje su organizirana brojna zanimljiva javna događanja.

Restoran zbog kojeg ćete još više zavoljeti Split

Hotel Ora već je dobro poznato ime na splitskoj turističkoj karti. Zamišljen kao mjesto koje uspješno spaja rad i odmor, tzv. hollywork, Ora je postao mjesto nove generacije mladih poslovnih ljudi koji vole svoj poso i uživaju u onome što rade, no u životu traže i druge užitke.

Klasici zagrebačkog restorana Apetit koje obožavamo već 10 godina

Ima jedna posebna zagrebačka gastro priča koja je započela prije deset godina i s jednakom strašću traje i danas.
2010. godine otvoren je danas nadaleko poznati zagrebački restoran Apetit.

Na divlju i svježu ribu ide se u zagrebački restoran Maredo

Zagrebački restoran Maredo pripremio je novi koncept serviranja i pripremanja ribe, ovaj omiljeni restoran donosi nam na tanjure svježu ukusnu ribu iz zadarskog arhipelaga.

Restoran Coopa Club obara idejom za zimu 2020/2021 u vrijeme korone

U vrijeme kada svatko od nas poželi pobjeći od stvarnosti, barem na kratko, restorani sa zimskim vrtovima postaju izuzetno privlačni, a pogotovo poput ovog u Londonu gdje se može večerati u staklenim igluuima.

Eaterija restoran nudi domaće delicije s pogledom na Zagreb

Restoran Eaterija smješten u srcu Zagreba, na posljednjem, sedmom katu u Koranskoj 2, predstavlja pravo višeosjetilno putovanje domaćim delicijama uz čaroban pogled na Zagreb.

Novi zavodljivi okusi s potpisom chefice Ane Grgić

Novi kreativni à la carte jelovnik predstavlja niz privlačnih senzacija s naglaskom na sezonske i lokalno proizvedene sastojke uz neizostavni dašak pariškog šika.

Tvornica Kulture predstavila Food Club

Svakog petka i subote Sindikat Food Club by Tvornica Kulture nudi jedinstven spoj gastronomskih užitaka i glazbeno-scenskog programa.

McDrive Špansko – novi McDonald’s u Zagrebu

Uz praktično naručivanje iz auta, dostupna je dostava, a u restoranu se poslužuje i McCafé kava.

Zanimljivi jesenki specijaliteti iz Hugo’s Bara

Za ovu sezonu i još ugodniju jesen, kreativci iz već svima poznatog zagrebačkog bara Hugo’s Bar pripremili su fine doručke i odličnu sushi ponudu koju ako već niste, svakako morate probati.