Splitska gastro institucija oduvijek podiže ljestvicu, a noviteti na lokaciji u Dominisovoj ulici osiguravaju uživanje u vrhunskoj spizi svim čulima.
Restoran Matsunoki, smješten u nagrađivanom lošinjskom hotelu Bellevue, dobio je novog vrhunskog chefa – Orhana Cakiroglua.
Poželite li se ponekad, pri posjetu tržnici, nakon shoppinga, odmoriti uz glazbeni intermezzo?
Fidel Gastro je popularna gastro-destinacija i omiljeno mjesto za druženje, a ovoga proljeća chef Srđan Ursić predstavlja uzbudljive novosti na jelovniku.
U blizini rijeke Mirne konoba Most, otporna na zub vremena, već gotovo cijelo stoljeće donosi Istru na tanjuru.
Restoran Zinfandel’s i ove godine priprema niz raskošnih uskrsnih delicija s twistom, selekciju vrhunskih vina i pjenušaca, privlačne slastice i zabavnu potragu za pisanicama za najmlađe.
Preuređeni interijer istarske gastro destinacije, konoba Ćakula, raj je za oko, a autentični jelovnik raj je za nepce.
Vrhunski specijaliteti i čaša autentičnog japanskog gina razlozi su zbog kojih se u Takenoku prošle večeri tražio stol više.
Good Food, omiljena street food meka, na velika vrata vraća doručak koji je raj za nepce, ali i za oči.
Nadahnuta proljećem, Ana Grgić Tomiću novom jelovniku donosi gurmansku eksploziju boja i okusa.