Restauranti

Uje Oil Bar desetim rođendanom otvara novo poglavlje

Splitska gastro institucija oduvijek podiže ljestvicu, a noviteti na lokaciji u Dominisovoj ulici osiguravaju uživanje u vrhunskoj spizi svim čulima.

Renomirani chef Orhan Cakiroglu nova je zvijezda restorana Matsunoki

Restoran Matsunoki, smješten u nagrađivanom lošinjskom hotelu Bellevue, dobio je novog vrhunskog chefa – Orhana Cakiroglua.

Egoist u novom ruhu priprema glazbene večeri, kvizove i druge sadržaje

Poželite li se ponekad, pri posjetu tržnici, nakon shoppinga, odmoriti uz glazbeni intermezzo?

Fidel Gastro, na čelu s chefom Srđanom Ursićem: tradicija i inovacija à la carte

Fidel Gastro je popularna gastro-destinacija i omiljeno mjesto za druženje, a ovoga proljeća chef Srđan Ursić predstavlja uzbudljive novosti na jelovniku.

Dugovječnost Konobe Most počiva na vrhunskim specijalitetima istarske gastronomije

U blizini rijeke Mirne konoba Most, otporna na zub vremena, već gotovo cijelo stoljeće donosi Istru na tanjuru.

Uskrsni brunch za istinske hedoniste

Restoran Zinfandel’s i ove godine priprema niz raskošnih uskrsnih delicija s twistom, selekciju vrhunskih vina i pjenušaca, privlačne slastice i zabavnu potragu za pisanicama za najmlađe.

Konoba Ćakula raj je za oko, a autentični jelovnik raj je za nepce

Preuređeni interijer istarske gastro destinacije, konoba Ćakula, raj je za oko, a autentični jelovnik raj je za nepce.

KI NO BI kao tema japanske večeri

Vrhunski specijaliteti i čaša autentičnog japanskog gina razlozi su zbog kojih se u Takenoku prošle večeri tražio stol više.

U Good Foodu opet sve miriše na dobar doručak

Good Food, omiljena street food meka, na velika vrata vraća doručak koji je raj za nepce, ali i za oči.

Na terasi kultnog Le Bistroa Esplanadina chefica Ana Grgić Tomić predstavila je novu proljetnu kolekciju autorskih jela

Nadahnuta proljećem, Ana Grgić Tomiću novom jelovniku donosi gurmansku eksploziju boja i okusa.