Chef de cuisine

Fritule ili pršurate stari recept dalmatinske kuhinje

Vrijeme je adventa kada uz kuhano vino ili vruću rakijicu savršeno pašu fritule ili pršurate.

Minestrone ukusna slastica od kestena

Šefica kuhinje Esplanade, Ana Grgić, nam odaje neodoljivi tajni recept od kestena.

Kremasti crni rižoto

Šefice kuhinje Esplanade Ane Grgić, za Veliki petak uoči Uskrsa, donosi nam recept

Kremasti rižoto

Ana Grgić sprema za nas recept za kramasti rižoto, disk od morskih šparoga, dimljeni jadranski škampi i cvijet jabuke za 4 osobe.

Žablji krakovi u bijelom vinu i špageti od bosiljka

Delicija kojim se najviše u međunarodnom kontekstu ponosi Francuska svakako su specijaliteti od žabljih krakova.

Janjeći kotleti, umak od gorušice, mini povrće

Ana Grgić donosi odličan recept s kojim ćete oplemeniti svoj jelovnik.

Recept za file od lososa u umaku od šafrana s aromatičnom palentom

Novi recept iznenađenja  donosi vam Višnja.                        

Pečena purica neizostavan dio blagdanskog stola

Svi smo uvijek željni novih ideja i novih recepata, kojima ćemo oduševiti cijelu svoju obitelj.

Čokoladni mousse sa šumskim voćem flambiranim s rumom

Za sve slatkoljupce donosimo odličan recept svjetskih razmjera.

Rižoto s bijelim tartufom parmezanom i maslinovim uljem

Jednostavan ali bombastičan recept od bijelih tartufa donosi Vam svjetski kuhar, Giuseppe Daddio.