Donosimo vam slatki specijalitet za tortu od sira koji će vas oduševiti, pogotovo sve one koji vole cheesecake, kikiriki maslac i karamelu.
Vrijeme je fašnika i karnevala kada uz kuhano vino ili vruću rakijicu savršeno pašu fritule, uštipci ili kako korčulani kažu pršurate.
Šefica kuhinje Esplanade, Ana Grgić, nam odaje neodoljivi tajni recept od kestena.
Šefice kuhinje Esplanade Ane Grgić, za Veliki petak uoči Uskrsa, donosi nam recept
Ana Grgić sprema za nas recept za kramasti rižoto, disk od morskih šparoga, dimljeni jadranski škampi i cvijet jabuke za 4 osobe.
Delicija kojim se najviše u međunarodnom kontekstu ponosi Francuska svakako su specijaliteti od žabljih krakova.
Ana Grgić donosi odličan recept s kojim ćete oplemeniti svoj jelovnik.
Novi recept iznenađenja donosi vam Višnja.
Svi smo uvijek željni novih ideja i novih recepata, kojima ćemo oduševiti cijelu svoju obitelj.
Za sve slatkoljupce donosimo odličan recept svjetskih razmjera.