Chef de cuisine

Kremasti crni rižoto

Šefice kuhinje Esplanade Ane Grgić, za Veliki petak uoči Uskrsa, donosi nam recept

Kremasti rižoto

Ana Grgić sprema za nas recept za kramasti rižoto, disk od morskih šparoga, dimljeni jadranski škampi i cvijet jabuke za 4 osobe.

Žablji krakovi u bijelom vinu i špageti od bosiljka

Delicija kojim se najviše u međunarodnom kontekstu ponosi Francuska svakako su specijaliteti od žabljih krakova.

Janjeći kotleti, umak od gorušice, mini povrće

Ana Grgić donosi odličan recept s kojim ćete oplemeniti svoj jelovnik.

Recept za file od lososa u umaku od šafrana s aromatičnom palentom

Novi recept iznenađenja  donosi vam Višnja.                        

Pečena purica

Jednostavan, ali fantastičan recept otkriva nam Ana Grgić.

Čokoladni mousse sa šumskim voćem flambiranim s rumom

Za sve slatkoljupce donosimo odličan recept svjetskih razmjera.

Rižoto s bijelim tartufom parmezanom i maslinovim uljem

Jednostavan ali bombastičan recept od bijelih tartufa donosi Vam svjetski kuhar, Giuseppe Daddio.

Stubička pisanica tradicionalni recept koji obožavamo

Donosimo vam autentičan recept za domaću stubičku pisanicu, tradicionalno jelo koje vole sve generacije.

Salata od kuhane piletine

Ana Grgić pita: Da li znate da kuhana piletina sadrži više Q10 nego pečena?