Chef de cuisine

Kako napraviti svjetsku poznatu pizzu na tankom tijestu iz 00, ili zero zero kako ga zovu Talijani, tipa brašna u svom domu? Samo sljedite recept za napuljsku laganu pizzu svjetski pozbatog talijanskog kuhara Giuseppe Daddioa.

Recept svjetske klase od prestižnog kuhara Giuseppe Daddio.

Prestižni kuhar svjetske slave, s Vama dijeli najbolje recepte.

Giuseppe Daddio, poznati kuhar svjetske klase, ujedno i zaštitno lice trgovačkog centra, danas nam odaje jedan savršen recept.

Ovaj recept za gužvaru, ili gibanicu kako je neki zovu, toliko je jednostavan da će vas sigurno osvojiti, a sir i špinat u kombinaciji daju poseban okus ovom domaćem jelu.

Kroketi od bakalara mogu biti ukusna hrskava večera ili sjajan prilog na vašem blagdanskom stolu, uz ostala tradicionalna jela koja volite.

Ovaj tjedan chef Zoran Ožegović iznenađuje nas novim receptom za ukusan desert, a to je osvježavajući semifreddo s bosiljkom i ružmarinom.

Slatka pizza u vašem domu uz odličan recept Zorana Ožegovića.

Zoran Ožegović s nama dijeli recept tjedna i svoje male tajne kuhanja.

Chef Zoran Ožegović časti nas popularnim receptom za ukusno predjelo, a to je carpaccio koji možete napraviti od govedine. Za ovo ćete predjelo potrošiti malo više vremena, ali vjerujte isplati se – pogotovo ako pronađete fini komad ramsteaka vaš će carpaccio biti savršen.

Višnja vam preporučuje odličan specijalitet.

Zoran nam daje odličan recept za ukusnu Picattu od grdobine.