Chef de cuisine

Svjetski kuhar koji je pripremao najfinija jela za kultnog glumca i redatelja Woody Allena kuha i za vas i to brzi recept savršenog okusa s tjesteninom za pasu Linguine.

Toliko je nebrojeno neodoljivih recepata za pastu i za domaće umake, ali najbolji je uvijek onaj tradicionalni i originalni, stoga će vam se zasigurno sviđati recept chefa Zorana Ožegovića

Poznata hrvatska chefica hotela Esplanade Ana Grgić Tomić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica zato nam je otkrila svoj obožavani recept koji će i vama lako uspjeti u vašoj kuhinji..

Ako ste ikad zagrabili vilicom u tanjur prepun hrskavog povrća, mekanih komadića mesa ili tofua, sve obavijeno mirisnom, lagano ljepljivom umakom velika je šansa da ste upravo uživali u stir-fry specijalitetu.

Kad se spomene sladoled, pogotovo sladoled od čokolade, većini nas u misli dolaze sunčani dani i toplo bezbrižno ljeto.

Ako ste ikada zakoračili u Napulj, nemoguće je izbjeći miris sfogliatelle koji ispunjava mirisom svaku napuljsku pekaru.

Cantuccini su mali, tvrdi keksi porijeklom iz talijanske Toskane, a njihova prepoznatljivost leži u jedinstvenoj, hrskavoj teksturi i okusu badema.

Gulaš od srnetine ili “pijana srna” je vrhunski gastronomski doživljaj koji vam donosi obitelj Peršurić, poznata po svojim kulinarskim umijećima i vrhunskim vinima.

Ako tražite način da iskoristite ostatke bijelog pjenušca, na pravom ste mjestu! Naša paštašuta s pjenušcem nije samo praktično rješenje, već prava kulinarska poslastica koja će oduševiti vaše goste.

U svijetu slastica, čokoladna torta ostaje bezvremenski favorit. Ali zašto se zadovoljiti običnim kad možete iskusiti izvanredno?

Želite li napraviti odličan lagani ručak samo slijedite ovaj recept za ukusne inćune u limunovom soku.

Uvijek je dobro iskoristiti ukusnu sezonsku namirnicu bundevu ili kako je još zovemo buču, pogotovo kada je dostupna potpuno svježa, a njen okus u obožavanom rižotu zasigurno će unijeti senzacionalne okuse na svačijem nepcu.