Na 17. katu zagrebačkog hotela The Westin, s impresivnim pogledom na grad, okupilo se gotovo stotinu chefova iz cijele Hrvatske.
Nagradite svoje nepce čudesnim proljetnim okusima dalekog Japana sa štihom modernog Mediterana.
Marché International otvara obnovljeni restoran na autocesti A6 smjer Rijeka – Zagreb.
Za svoju petu obljetnicu popularni vinski festival organizira Gala večeru u dubrovačkom hotelu Excelsior uz chefa s iskustvom rada u najpoznatijem danskom restoranu „Noma“.
Mogu li riječi opisati miris i ukus proljeća? Upravo novi proljetni meni u Dubravkinom putu koji je osmislio novi chef Vedran Petranović dočarat će pravo proljeće na tanjuru.
Za sve koji će ovo proljeće otputovati do Londona, pripremili smo listu najboljih restorana koje možete posjetiti.
Govoriti o kuhinji – o francuskoj kuhinji – znači govoriti o radosti življenja, lakoći, optimizmu i zadovoljstvu » Alain Ducasse (kum projekta Goût de / Good France)
Najprestižniji svjetski gastronomski vodič dodijelio Michelinovu preporuku popularnom splitskom restoranu.
Dođete li u prekrasan Maribor grad, jedan od najljepših povijesnih dijelova Slovenije zapazit ćete u staroj jezgri prekrasan hotel Maribor. Njegova stara vanjština jednako je privlačna kao i obnovljena unutrašnjost, bilo da je riječ o restoranu ili o sobama i apartmanima. Na jednom od središnjih trgova Maribora u današnjem zdanju hotela nekoć, točnije u prvoj polovici 18. stoljeća, bila je poznata pivovara.
Upoznajte Kantinu MM – novu destinaciju koja će vas osvojiti vrhunskom gastronomijom i iznimnim interijerom.