Restauranti

Novo ruho restorana Kalelarga

U Zagrebu je održano ekskluzivno medijsko predstavljanje restorana Kalelarga (V. Ravnice 2), kojeg je nedavno preuzeo novi vlasnik

Feel-good arome za maglovite jesenje dane

Svježa jutra, sunčana poslijepodneva i maglovite zagrebačke jeseni kao stvorene su za okupljanje i druženje u lounge ambijentu Esplanade 1925 bara.

Jadranska tuna idealan zimski obrok

Jesenski dani obično su sinonim za težu hranu koja nas pripremna za zimu.

Novi život kultne zagrebačke kavane Kavkaz

Dugogodišnjoj stagnaciji nekad omiljene gradske lokacije za opuštanje i druženje došao je kraj – na veliku radost nostalgičara za bogatom poviješću metropole javnosti će uskoro biti predstavljeno novo ruho Kavkaza.

Okusite Beč kroz njegove organske restorane

Mnogi restorani u svijetu žele biti na prvoj poziciji po pitanju zdrave i prirodne hrane u ponudi, a mi smo prošetali Bečom i donosimo vam pregled upravo takvih restorana. Njihov jedini cilj je zadovoljiti svakog svog gosta s izvrsnom hranom, ističući riječ “prirodno” kao prioritet.

El Toro jedini latinoamerički restoran u Hrvatskoj

El Toro restoran&bar otvorio se u ožujku prošle godine kao jedini latinoamerički restoran u zemlji, a u ovih godinu i pol poslovanja etablirao se kao jedan od najboljih zagrebačkih restorana

Johnnie Walker u šetnji Splitom

Raskošno elegantan i romantičan restoran ZOI, smješten na jednoj od najboljih lokacija Splita posao je mjestom posljednjem u nizu kampanja jednog od najpoznatijih brendova na svijetu, Johnnie Walker.

Gdje najbolje jesti u zlatnoj nam Slavoniji

Raznolika lokalna i tradicijska ponuda najbolja je pozivnica za posjet Požeško-slavonskoj županiji.

Chefovi i vlasnici restorana zadovoljni: vodič Gault&Millau Croatia pun je pogodak!

Gault & Millau Croatia 2018, prvo izdanje prestižnog gastronomskog vodiča za Hrvatsku, na domaćem je tržištu tek nešto više od tri mjeseca

Kako izgleda Istarski Hotel & Restoran San Rocco

Staro istarsko obiteljsko imanje s pripadajućim autentičnim zgradama godine 2004. godine pretvoreno je u ekskluzivan hotel i restoran