Nova gastro destinacija vrlo brzo postat će nam omiljeno odredište. Novi život stare zagorske hiže i stoljetne tradicije pretvara se u gastro bajku koju ćemo zavoljeti na prvu.
Prestižne michelinove zvjezdice u izravnoj su vezi s kulinarstvom.
U Kotányi Gourmet klubu u Zagrebu, najavljena je suradnja tvrtke Kotányi i svjetskog vodiča Gault & Millau Croatia.
Dodjela godišnjih Gault&Millau trofeja, kulinarskih Oscara najboljim hrvatskim chefovima u ožujku, prilikom izlaska Gault&Millau Croatia 2019
Jesenski ručak većini nas je omiljen. Ovo vrijeme godine dozvoljava težu te masniju hranu, no uvijek trebamo paziti na ravnomjeran unos kalorija.
Zagreb je od danas bogatiji za stari/novi Mojo bar kojem se pridružila konoba Buža, kao nezaobilazna mjesta dobre dnevne vibre, noćnog provoda, ali i odlične ponude pića i hrane.
U Zagrebu je održano ekskluzivno medijsko predstavljanje restorana Kalelarga (V. Ravnice 2), kojeg je nedavno preuzeo novi vlasnik
Svježa jutra, sunčana poslijepodneva i maglovite zagrebačke jeseni kao stvorene su za okupljanje i druženje u lounge ambijentu Esplanade 1925 bara.
Jesenski dani obično su sinonim za težu hranu koja nas pripremna za zimu.
Dugogodišnjoj stagnaciji nekad omiljene gradske lokacije za opuštanje i druženje došao je kraj – na veliku radost nostalgičara za bogatom poviješću metropole javnosti će uskoro biti predstavljeno novo ruho Kavkaza.