Uz zdravi  jesenski menu Boogie Laba vaš dan će biti uspješan i lagan

Omiljena zagrebačka gastro adresa Boogie Lab ima novi jesenski meni koji je ispunjen nutritivno bogatim povrćem. Ono će našem organizmu itekako koristiti u jesenskim danima.

boogie-jesen-1

Prvi novitet Salata od bundeve!
Ovo sezonsko povrće je vodeće po hranidbenoj vrijednosti. Bogato je vitaminom A, sadrži i vitamine C, E i skupinu vitamine skupine B, a ima i kalijevih soli i željeza.
U kombinaciji s ružmarinom, špinatom i drugim sastojcima hit je laganog jesenskog ručka nakon kojeg ćemo se normalno vratiti poslovnim obavezama.

boogie-jesen-2

Prijedlog za Boogie ručak su i Tagliatelle s pestom od komorača!
To je jedna od najstarijih poznatih ljekovitih biljaka koja se koristi od davnina, a kao prirodni lijek osobito je dobar za prehlade, koje u ovo vrijeme vladaju gradom. Imaju snažno antioksidativno djelovanje.

boogie-jesen-3

Zvijezda večere je Cikla s kremom od bundeve!
Ona je vrlo bogata različitim sastojcima zbog čega je odavno poznata i kao ljekovita biljka koja se koristila u kućanstvima, a koristi se i u suvremenoj medicini. Njeni sastojci pomažu u reguliranju krvnog tlaka, pospješuje rad želuca, crijeva i žuči te pomaže u reguliranju tjelesne težine.

boogie-jesen-4

U jesenskom meniju noviteti su i hobotnica, novi quiche i drugo!
Kako su naveli u nedavno objavljenom Manifestu, koji se sada može pronaći i na stolovima, sva hrana koja se služi je i bit će sezonska i lokalna. Gdje god je moguće teži se nabavci ekoloških proizvoda, ali također cijene i male OPG-ovce koji se drže dobrih proizvođačkih praksi, a koji zbog različitih razloga još uvijek nemaju certifikate.

boogie-jesen-5

Meso i ribu također nabavljaju od lokalnih uzgajivača ili lovaca. Od njih traže garanciju da prilikom uzgoja ne upotrebljavaju hormone i antibiotike.

boogie-jesen-6

Boogie Lab, koji se nalazi u Parku kneževa u Ulici kneza Borne 26, u Zagrebu, predstavlja jesenski meni koji u svako doba dana donosi zdrave obroke koji će našem organizmu dati sve potrebne nutrijente za lagan i uspješan dan.

Uz dopuštenje: Select PR (sve fotografije)

Facebook Like Button