U blizini rijeke Mirne konoba Most, otporna na zub vremena, već gotovo cijelo stoljeće donosi Istru na tanjuru.
Restoran Zinfandel’s i ove godine priprema niz raskošnih uskrsnih delicija s twistom, selekciju vrhunskih vina i pjenušaca, privlačne slastice i zabavnu potragu za pisanicama za najmlađe.
Preuređeni interijer istarske gastro destinacije, konoba Ćakula, raj je za oko, a autentični jelovnik raj je za nepce.
Vrhunski specijaliteti i čaša autentičnog japanskog gina razlozi su zbog kojih se u Takenoku prošle večeri tražio stol više.
Good Food, omiljena street food meka, na velika vrata vraća doručak koji je raj za nepce, ali i za oči.
Nadahnuta proljećem, Ana Grgić Tomiću novom jelovniku donosi gurmansku eksploziju boja i okusa.
3Hugs prvi je veganski brunch bar u Zagrebu, a prigrlit će vas fantastičnim jelima i napitcima 100% veganskog podrijetla.
Jedna od čuvenih kulinarskih destinacija u Splitu ponovno donosi radost na tanjure.
Tko ima vremena za svakodnevno kuhanje? Zato saznajte kojih je 10 restorana osvojio Zlatnu brokulu u čak 10 kategorija, a prema narudžbama za dostavu hrane.
Valentinovo nam kuca na vrata, a svatko od nas na sebi svojstven način obilježava 14.02.2022., još uvijek neobične godine u kojoj jedva čekamo vrijeme koje možemo posvetiti sebi, svojoj prijateljici ili voljenoj osobi.