Restauranti

Čokolatijer Claude Krajner u restoranu Zinfandel’s

Čokolatijer Francuz Claude Krajner oduševio je svojim čokoladnim desertom i najavio gurmansku poslasticu sezone – gala svečanost Goût de/Good France u Esplanadi.

Novi okusi pizza

Dolaskom jeseni i hladnijih dana vraćamo se gastro delicijama koje volimo.

U Beču otvoren restoran koji nudi domaća jela u automatima

Automati na kojima se na brz i jednostavan način 24 sata dnevno mogu kupiti ukusna jela pripremljena od kvalitetnih regionalnih proizvoda

Good France gala večera uz cheficu Anu Grgić Tomić

Gala večera Goût de/Good France uz cheficu Anu Grgić Tomić i posebnoga gosta Claudea Krajnera, jednog od 50 najboljih čokolatijera u Francuskoj.

Njoki od buče i kadulje recept za ukusan prilog ili jedinstveni objed

Kada poželite pojesti nešto tradicionalno i toplo, a jesen se već uvukla u vaše kuhinje, vjerujte da će vam domaći njoki od buče i kadulje, ili bundeve, biti prava posalstica koju ćete obožavati.

Okusi Francusku – Goût de/Good France 2021. najveći gastronomski događaj u nas

Okusi Francusku – Goût de/Good France 2021. dolazi nam u Hrvatsku od 14. do 22. listopada 2021. kao 6. izdanje okrenuto gastronomiji sutrašnjice!

Upoznajte „Onyx Bar & Garden by Beluga“

Nako uspješne ljetne sezone, u jesenskim danima koji su pred nama, otkrivamo nova luksuzna mjesta koja će brzo naći put do ljubitelja skupih delicija.

Ana Grgić u novom jelovniku donosi izvorni okus namirnica ljeta

Novi Zinfandel’sov jelovnik s autorskim jelima chefice Ane Grgić Tomić donosi niz uzbudljivih senzacija.

Kultno riječko mjesto Kod Zajca ima odličnu gastro ponudu

Bogati doručak, sjajni kokteli i slasni večernji zalogaji čine ‘Kod Zajca’ jednim od trenutno najzanimljivijih odredišta u Rijeci.

Okusi tradicionalne dalmatinske spize s pogledom na Split koji oduzima dah

Konoba Argola, u Splitu, obitelji Kaštelančić svojim gostima pruža nezaboravno gastronomsko iskustvo, koje se pamti za čitav život!