Uskrsni stol i uskršnje dekoracije za dom kao iz bajke

I ovog proljeća poželjeti ćemo za Uskrs unijeti radost uređenjem doma, a ponajviše stola za blagdansko uživanje u domaćim specijalitetima.
Ako želite svoj dom osvježiti proljetnim i uskrsnim ukrasima, a stol ukrasiti bajkovitim uskršnjim dekoracijama pravo je vrijeme za odluku.

Ukrasite dom svježim cvijećem upotpunite blagdanski stol ovog Uskrsa modernim dekoracijama i oduševite ukućane mirisom najboljeg kolača svakog Uskrs, tradicionalnom pincom.

pinca uskrs

OVDJE vam donosimo domaći recept za Pincu najbolji kolač svakog Uskrsa

Pogledajte 20 izvrsnih ideja za dekoraciju uskrsnog stola koje će vas oduševiti i inspirirajte se ovogodišnjim uređenjem i dekoriranjem uskršnje trpeze.

Najbolje kuće za izradu porculana i dekorativnog posuđa, poznatih svjetskih brandova Villeroy&Boch i Madam Stoltz, također predlažu trendove za uređenje interijera.

uskrsno-uredjenje-doma

Smjernice trendi Uskrsa 2021 predlaže nam dizajnerica Laida Petrović i predlaže trendove dekoriranja blagdanskog stola kojim dominiraju prirodni materijali poput drveta s porculanom i staklom.

villeroy-boch

Jednostavno ukrašene grane s bijelim pisanicama ili vjenčić od grana moderan su detalj za minimalističke interijere.
uskrsni vijenac za vrata

Blagdanski kolači serviraju se na najboljem posuđu i finom porculanu i stoga Villeroy&Boch, predstavlja kolekciju porculana s motivima uskrsnih zečeva, šafrana, narcisa i tulipana. Pripremite se za nezaboravan Uskrs i unesite u vaš dom romantične motive koje donosi kolekcija Villeroy&Boch.

villeroy-boch-1

Kao suprotnost romantici koju donosi Villeroy&Boch, poznati danski brand, specijaliziran za uređenje interijera, Madam Stoltz, za ovo je proljeće pripremio minimalističku modernu verziju Uskrsa koji pristaje u moderne interijere.

dekoracija uskrs pisanice

Dizajn s potpisom Madam Stoltz inspirirat će vas za uređenje interijera i pridonijet će stvaranju proljetne atmosfere i osjećaja blagdanskog duha u vašem domu uz crno-bijele i retro motive.

uskrsni stol zeko kolac

Trgovine Bella Forma i Villeroy&Boch – Bella Forma nalaze se na adresi Trg žrtava fašizma 3, Zagreb

Facebook Like Button