Obojite pisanice prirodnim sastojcima i usput se relaksirajte

Obojite pisanice prirodnim bojama, ukrasite uskršnji stol obojanim jajima koje ste sami izradili ukrasima kojima će oduševiti vas i vašu obitelj ovog Uskrsa.
Probudite dječju znatiželju u sebi, otvorite oči i najvažnije – posvetite se drugima, ali pritom nemojte zaboraviti na sebe.

OVDJE saznajte kako se radi decoupage: ukrasite sami uskrsne pisanice

Uživajte u trenutku, jer život se događa upravo sada, dok čitate knjigu, putujete na posao, pospremate sobu.
Život se skriva u malim stvarima kojima se samo trebamo prepustiti i doživjeti ih, jedno po jedno.

Ovog Uskrsa osvijestite ono za što inače nemate vremena

Uživajte u naizgled nebitnim trenutcima, pronađite unutarnji mir i pobrinite se da vam dane ispune ljudi i događaji koji vas čine sretnima.

pisanice jaja uskrs

Za bojenje jaja na prirodan način potrebno vam je nekoliko posuda, voda, malo alkoholnog octa i sastojci iz prirode: luk za smeđu boju, kurkuma za žutu, cikla za crvenu, te peršin za zelenu.

Kako se bojaju jaja prirodnim sredstvima pogledajte na ovom video prilogu

Ako vam to djeluje prezahtjevno, uzmite flomaster i ukrasite pisanice motivima koje ćete sami osmisliti i oslobodite umjetnika u sebi!
Natječite se s ukućanima u ovoj kreativnoj izradi, a najbolja pisanica dobiva masažu kao nagradu.

Poslužite radost

Da bi uskršnji stol bio potpun nisu važne namirnice ni sati provedeni u pripremi jela. Veselite se malim stvarima, jer radost je jedini sastojak koji vam zaista treba.

Zagrlite bližnje i smijte se skupa za ovaj Uskrs, a ako su pak daleko, iznenadite ih video pozivom koji će im izvući osmijeh na lice. Servirajte radost kao vaš ovogodišnji specijalitet s potpisom i nesebično podijelite recept svima. Sigurni smo da ćete im zasladiti dan!

Tekst omogućio: FOREO

Facebook Like Button