Med Contour Multipower

Glumica Bojana Gregorić Vejzović, simbol njegovane žene i rafinirane ljepote među prvima je ispobala Med Contour Multipower! Med Contour Multipower je nova, ultimativna platforma za nekirurško oblikovanje tijela, zatezanje kože i lifting lica!

Hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović simbol je njegovane i uspješne žene koju krasi blistava i nježna koža te prekrasan osmijeh.
Ipak, glumica je svjesna kako briga o sebi iziskuje redovitu i ciljanu njegu te je stoga već duži niz godina jedna od zadovoljnih klijentica Poliklinike IMED.
Poliklinika IMED dugogodišnji je savjetnik muškaraca i žena kojima, koristeći napredne tehnike, pruža široku ponudu usluga s područja dentalne medicine i estetske kirurgije. Jedan od noviteta Poliklinike IMED je revolucionarni uređaj Med Contour Multipower, koji klijentima omogućava potpuno sigurno, nekirurško oblikovanje i zatezanje kože tijela te pomlađivanje lica.

Med Contour Multipower je nova, ultimativna platforma za nekirurško oblikovanje tijela, zatezanje kože i lifting lica!
Sastoji se od četiri aplikatora koji imaju različite funkcije: Body shape, Body shape and tight, Draining i Face lifting. Face lifting nastavak kreiran je za područje lica, vrata te dekoltea.

med-contour-bojana-gregoric-1

Dubinski tretman ovim aplikatorom potiče proizvodnju novog kolagena te stvara prirodan tonus kože što klijentima daje u potpunosti svjež i pomlađen izgled vidljiv već nakon prvog tretmana. Namijenjen je za tretiranje problematičnih područja poput čela, podočnjaka, kapaka, nabora oko nosa i ustiju te opuštene kože brade, vrata i dekoltea. istakula je Ljiljana Ljiljak, mag.med.techn iz Polikinike IMED, prilikom tretmana lica lijepe glumice te dodala, Neinvazivni Face lifting pruža dubinski tretman koji dovodi do značajnog smanjenja bora na licu i opuštenosti kože vrata i dekoltea. Prednosti ovakvog tretmana su trajni rezultati koji se postepeno razvijaju, ali i rezultati koji su odmah vidljivi. Koža odmah nakon tretmana postaje zategnutija, glatka i elastičnija. Tretman je u potpunosti ugodan.

Med Contour Multipower novi je uređaj višestruko nagrađivane Med Contour linije koji omogućava oblikovanje tijela, uklanjanje naslaga celulita, zatezanje kože tijela te face lifting. Tretman je u potpunosti siguran, a odobren je od strane američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Inovativnost uređaja je u tome što kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju te vakuum klijentima omogućava trenutnu vidljivost rezultata bez operativnih zahvata. Body shape aplikator namijenjen je uklanjanju masnih naslaga i razbijanju celulita, a tretman se preporuča muškarcima i ženama koji žele preoblikovati svoje tijelo. Ovaj nastavak služi tretiranju prekomjerne količine masnog tkiva formiranog na područjima poput abdomena, stražnjice, nogu te ruku. Na ovaj način se poboljšava dubinska struktura kože zbog čega ona djeluje mnogo mlađe i svježije. Body shape and tight je aplikator koji utječe na elastičnost te glatkoću kože. Ovim tretmanom je kod klijenata moguće poboljšati teksturu površinskog sloja kože te regeneraciju tkiva što rezultira zaglađenijom te čvršćom kožom. Draining aplikator namijenjen je stimulaciji limfnih žlijezda s ciljem uklanjanja viška toksina te masti u tijelu.

Facebook Like Button