Isprobajte delicije restorana Conlemani i otkrijte pravu Dolce vitu u srcu Splita

Conlemani je mjesto gdje ništa nije prepušteno slučaju, pa tako možete iskusiti neke od vrhunskih talijanskih klasika s modernom varijantom kojeg potpisuju chefovi restorana restorana Conlemani hotela Le Mėridien LAV Split.

U ukusnim jelima koje se nude ovo ljeto dominira čili, kopar, bosiljak, češnjak, te vrhunski talijanski sirevi poput mozzarelle od bivoljeg mlijeka, Pecorino, Taleggio.

le-meridien-1

U restoranu Conlemaniju svako je jelo zbilja jedinstveno, spravljeno od pomno odabranih i ručno stvorenih proizvoda i namirnica te vrijednosti koji govore sami za sebe – govore talijanski!

Prava napoletanska pizza, uz neodoljivu pastu, zapanjujuće antipasti i dolci nezaobilazan je dio gastronomske priče koju Conlemani predstavlja.

le-meridien-3

No, jedno jelo koe zauzima posebno mjesto, a preporučuje ga chef kuhinje, je tjestenina s jastogom i to zbog domaće, ručno izrađene tjestenine koja uz domaće začine poput bosiljka, kopra, češnjaka i ostalih mirodija dopušta jelu da se istakne i okusom i rapsodijom na nepcima.

le-meridien-2

Interijer u kojem se vino ispija uz gušte

U interijeru Conlemanija posebno se ističu krušna peć Acunto Napoli i mašina za rezanje suhomesnatih delicija, LeVolano Heritage, i to ne samo zbog impozantnog izgleda, već i zbog dugogodišnje kvalitete koja je prepoznata diljem svijeta.

le-meridien-4 le-meridien-5

Jedinstvenost jela restorana Conlemanija i koncepta kušanja hrane u dobrom društvu najbolje upotpunjuje izbor vrhunskih talijanskih vina, što stvara očaravajuće la dolce vita iskustvo koje ćete htjeti doživjeti još mnogo puta.

Prošetajte šetnicom hotelske marine i posjetite novootvoreni restoran Conlemani i doživjet ćete vrhunsko gastronomsko iskustvo. A ako se prepustite mašti, otputovat ćete na nezaboravno putovanje Italijom i otkriti što to Talijanima predstavlja Dolce vita..

Facebook Like Button