Restoran Conlemani u Splitu mjesto je pravih talijanskih užitaka

Ako ste u posjeti ovog ljeta u Splitu i tražeite odličnu hranu posluženu sa očaravajućim pogledom, svakako rezervirajte svoje mjesto u restoranu Conlemani.

Prošetajte šetnicom hotelske marine i posjetite predivni restoran Conlemani u kojem ćete doživjeti vrhunsko gastronomsko iskustvo.

A ako se prepustite mašti, otputovat ćete na nezaboravno putovanje Italijom i otkriti što to Talijanima predstavlja Dolce vita.

conleman-1

Hrvatska se odavno pozicionirala na svjetskoj gastro sceni pružajući svojim gostima razna gastronomska iskustva.
Hotel Le Meridien LAV Split svojim restoranom Conlemani odlučio je iskoračiti i ponuditi svojim gostima novo iskustvo.

Uz gastronomiju gostima je odlučio ponuditi i vrlo autohton talijanski ugođaj koji će i nakon boravka u restoranu Conlemani dugo pamtiti.

Tako ćete uz odličnu hranu doživjeti i istinsku talijansku strast, koja je sastavni dio talijanske svakodnevice.

conleman-2

Restoran Conlemani razvijen je kao inovativni gastronomski koncept, ali i kao vrhunska suradnja hotela Le Meridien LAV s arhitektonskim studijem Nous Design iz Londona.

Interijerist Nir Gilad prostoru je, koji se sastoji od prostrane terase i unutrašnjeg dijela, svojim dizajnerskim intervencijama udahnuo prepoznatljivi duh Italije.

Ovime je sa studijem Nous Design nastavljena suradnju prethodno ostvarena na uređenju Lounge bara i restorana 7 PALMI otvorenog prošloga ljeta na plaži hotela. Projekt preuređenja trajao je četiri mjeseca tijekom kojih je dizajner, pored nekoliko smjernica od strane hotela, imao potpunu slobodnu volju prepustiti se kreativnom radu.

Tom uspješnom sinergijom i kreativnom slobodnom stvoreno je mjesto gdje možete uživati u talijanskom stilu života i istražiti pravi smisao talijanskog la dolce vita.

conleman-3

Kompletan projekt restorana Conlemani, od ideje preko preuređenja do samog otvorenja, razvijen je u manje od devet mjeseci, a na projektu je surađivao tim međunarodnih hotelsko-gastronomskih eksperata.

Pored Nous Design studija koje smo već spomenuli, u razvijanje projekta bile su uključene dvije londonske tvrtke, Planet Food & Beverage Consulting i Vision Hotel Asset Managment.

conleman-4

Sigurno je kako će svaki gost kojem je uz gastronomsko isustvo važna i emocija, bez obzira na to je li on istinski gastro istraživač, moderan ‘foodie’ ili pak jednostavno uživa u ukusnoj hrani, posjetiti te pronaći užitak i strast u splitskom restoranu Conlemani.

conleman-5

U restoranu Conlemani sve je rađeno sa stilom, baš kako to rade Talijani. Od kuhinje, posluge do dizajna interijera i muzike, sve prati dodir talijanske kulture.

A odlične pizze spravljene po originalnoj talijanskoj recepturi ili ukusna tjestenina zadovoljit će svako nepce.

Hrana u restoranu Conlemani priprema se od najsvježijih namirnica, s puno emocija, a zahvaljujući strasti i ljubavi s kojom se hrana priprema, sigurno je kako će svaki gost osjetiti dašak te susjedne zemlje koja svojim la dolce vita životnim stilom obara s nogu.

Uz dopuštenje: Priredba
Fotografija: Domagoj Blažević

Facebook Like Button