Gingerbread men cookies jedan je od najomiljenijih tradicionalnih kolača u vrijeme božićnih blagdana.
Iako sa zimom na pragu, NOEL je dobio novi jesenski jelovnik! Chef Bruno Vokal i službeno je zavladao kuhinjom prvog zagrebačkog Michelin restorana te predstavio svoju filozofiju kuhanja kroz jelovnik zanimljivog naziva Autumn Echo.
Ovih dana u novootvorenom opatijskom wine bistrou Lovor, iza kojeg stoji dugogodišnja „prva dama“ Iločkih podruma, Karmela Tancabel, žiriralo se naslijepo.
U vrijeme blagdana kuća treba mirisati na toplu čokoladu, vaniliju i hrskave orahe, a upravo takav opis zaslužuju mekani čokoladni keksići, koje još zovemo i čokoladne šapice, koji se tope u ustima.
Posljednji ovogodišnji event ‘Vino uz žlicu’, koji je doživio svoje 28. izdanje, održan je na zagrebačkom moru – Jarunu – u restoranu Mala riba.
Vinska brokerica Jelena Balog na glamuroznoj večeri u hotelu Esplanade proslavila višegodišnji uspjeh vlastite kompanije.
Donosimo vam ekskluzivni recept za Fritulinku s punjenjem od marelica i umakom od karamela ili mandarina (po želji:) ), hit desert s Rougemarinove adventske kućice koji je kreirao chef Marin Medak!
Začini su za mene prva i posljednja pomisao kad je u pitanju Božić.
Rizling Raj(n)ski! Drugi festival vina od ove jedinstvene sorte bit će u subotu, 22. studenog, u zagrebačkom hotelu Capital.
Udruženje Kvarner Wines posljednjih je godina postalo najuzbudljiviji i najorganiziraniji pokretač vinske scene Hrvatske.
Malfatti, što u doslovnom prijevodu s talijanskog znači “loše napravljeno” ili “nesavršeno”, ime je koje skriva pravo malo kulinarsko blago u finim okruglicama ili njokima
U mirnoj oazi Bundeka, tik uz jezero, skriva se jedno od najšarmantnijih mjesta u gradu – Mime’s.