Brzi recept za 5 – zapečena tjestenina sa šunkom, šampinjonima i kranjskim kobasicama

Ovo je odličan brzi recept za zapečenu tjesteninu s gurmanskim kranjskim kobasicama, ukusnom šunkom i sa šampinjonima.

Kada niste sigurni što bi ste najradije napravili za mirisni ručak ili ukusnu večeru, a da je priprema recepta što brža, a još ako usput volite tjesteninu u tom slučaju predlažemo ovaj jednostavan, jedinstveni recept. Probajte zapečenu tjesteninu sa slavnim slovenskim kobasicama i obogatite svoju kuhinju još jednim jelom.

Sastojci za brzi recept

400 g tjestenine
200 g kranjske kobasice
200 g domaće šunke
200 g sira za pizzu
200 g vrhnja za kuhanje
100 g svježih šampinjona
ulje
sol papar

Priprema recepta za zapečenu tjesteninu

Kobasicu skuhajte prema uputama na pakiranju. Na ulju popržite svježe šampinjone i šunku, dodajte sir za pizzu te vrhnje za kuhanje. Kobasicu narežite na kockice i dodajte u smjesu. Dodajte sol i papar. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju
U posudu za pečenje stavite kuhanu tjesteninu te umak od šampinjona, šunke, kobasica i sira. Zapecite u pećnici ili do ne porumeni.
Dobar tek!

Autorica: Ivana Mišetić

Facebook Like Button