6 filmova uz koje ćete zaboraviti na jesensku melankoliju

Topli čaj, dekica i dobro filmsko društvo recept je za savršene jesenske večeri uz 6 filmskih naslova uz koje ćete zaboraviti na hladnoću i tmurno jesensko vrijeme.

film triler u sjeni zavjere

U sjeni zavjere (Blacklight)

Uvijek je užitak gledati Liama ​​Neesona stoga stoga budite ispred vaših ekrana jer jedno je sigurno – Neeson što je stariji to su bolji njegovi filmovi. Film U sjeni zavjere prikazuje Liama Neesona u ulozi vladinog operativca koji se suočava sa svojom mračnom prošlošću.

Knjiga ljubavi (Book of love)

Kakav bi to mjesec bio bez doze romantike, komedije i ljubavi. 8.10. u 20:50 uživajte u filmu Knjiga ljubavi u kojem gledamo pisca koji putuje u Meksiko kako bi promovirao svoju knjigu koja je ondje postala bestseller. On ne zna ništa o društvenim mrežama, žali se na mlade ljude “u današnje vrijeme”, općenito je nedodirljiv, uglavnom mrzovoljan i pomalo ženomrzac. Sat i pol’ dobre stare zabave uz koju ćete zasigurno odmoriti od svakodnevnih obaveza.

film nepodnošljiva težina golemog talenta

Nepodnošljiva težina golemog talenta (Unbearable weight of massive talent)

Neponovljivi Nicholas Cage u filmu Nepodnošljiva težina golemog talenta na rasporedu je 15.10. u 20:00 sati. Urnebesna komedija u kojoj Cage glumi sam sebe zezajući se na vlastiti račun i famu koja vlada oko izbora njegovih posljednjih filmova. Da citiramo glumca iz jednog filma: „This is going to be LEGEN… wait for it… DARY!
Bez signala (Unplugging)

Možete li zamisliti obiteljsko druženje bez mobitela? 22.10. u 20:00 na rasporedu je film o talijanskoj obitelji koja odlazi u planine proslaviti rođendan. Na planinama ih zadesi najveći strah današnjice – njihovi mobiteli ostanu Bez signala nakon čega slijedi opća panika. Uz ovaj film zabave neće nedostajati, zato ugasite mobitele i uživajte.

film Notre Dame u plamenu

Notre Dame u plamenu (Notre Dame Brule)

Prije samo tri godine nezamisliva katastrofa zadesila je jedan od glavnih spomenika francuske rane gotike – katedralu Notre Dame zahvatio je plamen pred očima brojnih ljudi i kamerama koje su pristigle iz cijelog svijeta.
U filmu Notre Dame u plamenu, 29.10. u 20:00 sati, pogledajte istinitu priču o ženama i muškarcima koji su se, zajedno sa 400 vatrogasaca, borili kako bi spasili Parišku katedralu.

Sve filmove možete pogledati na: CineStar TV kanalima

Facebook Like Button