Lancômeov kultni serum za lice

Lancôme otkriva jednu od tajni formulacije kultnog seruma.

Još od predstavljanja seruma Génifique 2009., Lancômeovi laboratoriji igraju vodeću ulogu na području njege kože: potražili su nadahnuće u genomici i proteomici te otkrili proteine i mehanizme za održavanje mladolikosti kože. Lancôme danas ispisuje novo poglavlje čarobne priče o serumu Advanced Génifique, po prvi put otkrivajući tajnu nastanka ovog iznimnog proizvoda: probiotičke frakcije.

Probiotičke su frakcije sastavni dio formule od najranijih faza razvoja, kada su još bile relativno nepoznate u kozmetičkoj industriji. Stručnjaci u Lancômeovim laboratorijima bili su čvrsto uvjereni u dobrobiti koje ovi inovativni i iznimno učinkoviti sastojci mogu donijeti koži te su ih odlučili uključiti u formulu seruma Génifique.

Serum je 2013. postao Advanced Génifique i osvojio srca žena širom svijeta – ‘mala crna bočica’, kako ga nazivaju u Aziji, danas ima kultni status. Ovaj iznimni proizvod nezaobilazan je prvi korak u Lancômeovoj rutini njege kože koji ženama pomaže da uživaju u svojim godinama, bez obzira na broj. Nevjerojatan uspjeh proizvoda najbolji je dokaz: dosad je prodano više od 20 milijuna bočica ovog aktivatora mladolikosti i dobitnika više od 150 međunarodnih priznanja; u svijetu se svakih deset sekundi proda po jedan primjerak ovog moćnog koncentrata kojemu nema premca.

Žene iznimno privlači Advanced Génifique, prvenstveno zahvaljujući tajnim aktivnim sastojcima koji ga čine tako učinkovitim.

Od zdravlja do kozmetike: zapanjujuća moć probiotika
Zbog kojih su se svojstava inovativni stručnjaci iz Lancômeovih laboratorija zainteresirali za probiotike?
Ovi su fascinantni mikroorganizmi poznati u mnogim dijelovima svijeta po brojnim dobrobitima za zdravlje. Ljudi još od davnih vremena konzumiraju probiotike u obliku fermentirane hrane i pića koji obiluju vitaminima, olakšavaju probavu i osnažuju imunitet.

Probiotici se danas često uzimaju kao dodaci prehrani. Poznati su po svojim protuupalnim i antioksidacijskim svojstvima, reguliraju imunološki sustav te umanjuju stres i anksioznost.
Smatra se da oralni probiotički preparati imaju i odličan učinak na kožu. Koža je pod stalnim pritiskom brzih promjena u vanjskom okružju, stoga se uzimanjem probiotika podržavaju njezini prirodni mehanizmi obrane i uloga zaštitne barijere.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria 8sve fotografije)

Facebook Like Button