Agroturizam Japodi

Uzbudljivi aktivni odmor u netaknutoj goranskoj prirodi.

U dolini okruženoj obroncima Bitoraja i šumom Sungerskog luga, smjestilo se imanje Agroturizam Japodi. S obzirom da se u neposrednoj blizini nalaze skijaški tereni, planinarske i biciklističke staze, špilje, park šume, izvori, brzaci, zaštićeni krajolici i rezervati – ponuda ponosnih vlasnika ovog imanja iznimno je raznolika.

Za one koji žele osjetiti život rančera u ponudi se organizirane škole jahanja na ranču koji se nalazi na rubu Fužina, blizu špilje Vrelo gdje se nalaze mnoge jahačke staze. Škola jahanja se održava u ograđenom prostoru (manježu) s iskusnim trenerom, a obuhvaća 12 školskih sati. Na raspolaganju vam je i promatranje divljih životinja uz stručno vodstvo kroz naše prekrasne šume.

Za ljubitelje biciklizma tu su staze koje vode od Mrkoplja, preko Begovog Razdolja, Tuka, Sungera, Bjelolasice. Vozi se kroz šume, preko poljana, po brdima te kroz naselja. Gosti koji to žele moći će iskusiti i ribičke strasti jer sportsko rekreativni ribolov je moguć uz rijeku Čabranku, Kupu, Dobru kao i na jezerima – Lokvarskom, Bajer i Lepenica.

Možete i odsjesti  na ovom imanju jer je u ponudi šest soba uređenih s namještajem izrađenim po mjeri od ekoloških materijala. Svaka soba ima svoju kupaonicu, televiziju, a na raspolaganju je i prostrani dnevni boravak i blagovaonica. Noćenje s doručkom od siječnja do lipnja po osobi iznosi 35 eura, a u ostatku godine 45 eura.

KORISNE INFORMACIJE

GOSPODARSTVO: Agroturizam Japodi
LOKACIJA : Mrkopalj (Sunger 3a, Sunger)
KONTAKT : Tel: 00385 (0) 912103954; e-mail: japodi@japodi.com
KAKO DOĆI: automobilom po  autocesti Zagreb- Rijeka (60 minuta vožnje iz Zagreba, 35 do Rijeke, 15 minuta od Delnica)

Facebook Like Button