Dr. Davor Džepina

Otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata koji je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a tamo je i stekao i stupanj doktora znanosti.
Specijalizirao se u KBC-u Sestara milosrdnica u Zagrebu, gdje je zaposlen na Odjelu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata, te je jedan od rijetkih liječnika izvan SAD-a koji je stekao licencu America Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery neophodnu za rad ovoga posla u Sjevernoj Americi.

Neprestano se usavršava i prati nove trendove na brojnim seminarima i kongresima u zemlji i svijetu, a najveći naglasak u svakodnevnom radu stavlja na detaljan individualiziran pristup pacijentu.

U Poliklinici za otorinolaringologiju, maksilofacijalnu i opću kirurgiju dr. Džepina možete obaviti liposukciju i lipoplastiku, korekcije nosa, vjeđa, odstojećih uški i cjelokupnog lica. Na raspolaganju su vam i takozvani ambulantni zahvati uz primjenu lokalne anestezije ili bez nje poput injekcija botoxa, kemijskog pilinga, dermoabrazije, dermalnih punila i hiperhidroze – tretmana prekomjernog znojenja. Ovdje možete odstraniti kožne i potkožne izrasline, ukloniti ožiljke, ali i izvršiti operativnu korekciju hrkanja i poremećaja spavanja.

Poliklinika je smještena u sklopu Poslovno-trgovačkog centra Almeria, opremljena je najmodernijom medicinskom opremom, a okuplja stručni tim koji će učiniti sve kako bi poboljšali izgled i zadovoljili svaku želju pacijenta.

KIRURG: DR. SC. MED. DAVOR DŽEPINA
SPECIJALNOST: KIRURGIJA LICA I VRATA
KLINIKA:
DR. DŽEPINA
LOKACIJA: ZAGREB (Avenija Dubrovnik 284)
KONTAKT: tel: +385 01 2304-532; 095/903-7141, e-mail: info@dzepina.com

Facebook Like Button