Anthelios XL

Ultra lagani spej Anthelios XL s termalnom vodom La Roche-Posay za visoku zaštitu kože tijela.

Linija Anthelios XL predstavlja novu generaciju zaštite od sunca za osjetljivu kožu koju preporučuju dermatolozi diljem svijeta. Sadrži proizvode za sve razine izlaganja suncu prilagođene svim fototipovima kože te ove godine lansira inovaciju za zaštitu osjetljive kože tijela: NOVI ANTHELIOS XL TRANSPARENTNI SPREJ ZA LICE I TIJELO SPF 50+ pruža vrlo visoku i vodootpornu zaštitu za lice i tijelo. Nova nevidljiva i svježa tekstura vrlo lagane maglice brzo se upija te omogućuj suh i nevidljiv učinak. Ultra lagana tekstura osvježava i hidratizira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bijele tragove na koži. Proizvod je idealan za osobe u potrazi za visokom zaštitom s jednostavnim nanošenjem, prilikom aktivnog odmora u ljetnim mjesecima.

la-roche-posay-transparentni-sprej-1Zašto je izuzetno bitno zaštiti osjetljivu kožu lica i tijela od UVB ali i UVA zraka?
UVB (kao bolne opekline) potiču tamnjenje kože, ali su i primaran faktor koji uzrokuje opekline na koži. UVA (A kao alergije na sunce) prodiru još dublje u kožu te ubrzavaju starenje kože i mogu uzrokovati netoleranciju na sunce i poremećaje pigmentacije. Duge UVA zrake predstavljaju 75% ukupnog UV zračenja. Prisutne su tijekom cijele godine, čak i kad je oblačno. One prodiru duboko u kožu, sve do dermisa što može uzrokovati ozbiljna oštećenja kože (sivilo, boranje, opuštanje kože). UVA i UVB zrake mogu izazvati promjene u samom središtu naših stanica te oštetiti njihov DNA. Ako se ovo nevidljivo oštećenje ponavlja, ono dugoročno može izazvati razvoj raka kože. Ova se oštećenja, kratkoročno i dugoročno, mogu spriječiti upotrebom proizvoda s vrlo visokom zaštitom od sunca čiji sastav sadrži pojačani sustav filtra protiv UVA zraka.

Linija Anthelios XL nudi novu generaciju zaštite od sunca za osjetljivu kožu sklonu netoleranciji na sunce. Sadrži novu generaciju sustava filtra pod nazivom MEXOPLEX® posebno namijenjenih koži osjetljivoj na sunce. Nudi visoku učinkovitost protiv UVB i UVA zraka u minimalističkim formulama bez kompromisa tolerancije. Učinkovitost je potvrđena s 24 kliničke studije te za još učinkovitiju zaštitu od sunca, linija Anthelios ove godine predstavlja nove formate te sadrži proizvode za sve razine izlaganja suncu prilagođene svim fototipovima kože.

Novi Anthelios XL transparentni sprej za lice i tijelo SPF 50+ pruža vrlo visoku i vodootpornu zaštitu za lice i tijelo. Nova nevidljiva i svježa tekstura vrlo lagane maglice brzo se upija te omogućuje suh i nevidljiv učinak. Ultra lagana tekstura osvježava i hidratizira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bijele tragove na koži. Zaštitno sredstvo potrebno je nanijeti neposredno prije izlaska na sunce te često i bogato obnavljati nanošenje kako bi se održala zaštita, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom. Proizvod je hipoalergen i ispitan pod dermatološkim nadzorom.

POSTANI SKINCHECKER! AKO BRINEŠ ZA SVOJE NAJMILIJE, PREGLEDAJ NJIHOVE MADEŽE
Izlaganje suncu, posebno izlaganje UVB i UVA zrakama, može prouzročiti promjene u dubini naših stanica i našeg DNA. Ako se štetno izlaganje kontinuirano ponavlja, dugoročno može prouzročiti
i rak kože. Neki od njih mogu biti izlječivi dok drugi, kao što je melanom, mogu biti opasni po život. Stoga je njihovo pravovremeno otkrivanje od iznimne važnosti. Rani pregled madeža ključan je za pravovremenu otkrivanje i liječenje potencijalnog raka kože, stoga 2015. Godine, La Roche-Posay predstavlja SKINCHECKER. Poruka je jasna: brinite o onima oko sebe i pregledajte njihove madeže. Platforma SKINCHECKER nudi pregršt informacija o opasnostima raka kože i savjetima kako sigurno boraviti na suncu, kao i ABCDE metodu: jednostavnu metodu priznatu u dermatologiji koja pomaže u prepoznavanju sumnjivih madeža golim okom. Posjetite web stranicu, postanite Skinchecker i brinite za svoje najmilije!

Uz dopuštenje: TBWA (sve fotografije)

Facebook Like Button