Apolonia

Labinska poliklinika koja kombira iskustvo i najsuvremeniju opremu u stomatološkim procedurama.
Stomatološka poliklinika Apolonia smještena je u Labinu, a objedinjuje znanja medicinskih stručnjaka te suvremenu dijagnostičku i terapijsku tehnologiju. Rezultat je vrhunska stomatološka usluga po najvišim standardima koja će zadovoljiti svakoga korisnika. Poliklinika se sastoji od pet potpuno opremljenih ordinacija i vlastitog zubotehničkog laboratorija, koji omogućava završetak svih protetskih radova u najkraćem mogućem roku.

Medicinski tim stručnjaka u radu koristi naprednu tehnološku opremu  – poput digitalnog panoramskog rendgena i dentalnog CT-a – kako bi preciznije, brže i jednostavnije otkrili vaše specifične potrebe. Ovdje su vam na raspolaganju usluge iz područja estetske stomatologije, oralne kirurgije, implantologije, endodoncije, paradontologije, klasične stomatologije, protetike i radiologije.

Odlučiti se možete i za ozonoterapiju – tretman uklanjanja mikroorganizama iz zubnog mesa, koji inače uzrokuju karijes. Riječ je o bezbolnom i neagresivnom postupku koji traje tek nekoliko desetaka sekundi, a učinkovito oporavlja strukturu  zuba, uspješno liječi afte, te daje odlične rezultate kod dezinfekcije korijenskog kanala.

U stomatološkoj poliklinici Apolonia u čestoj upotrebi je i laserska tehnologija, koja se koristi u operacijama, za liječenje gingive, ili pak za estetske zahvate poput izbjeljivanje zuba. Stručno i ljubazno osoblje ističe se pažljivim pristupom svakom korisniku. Nakon pregleda i RTG analize pacijenta utvrde se potrebe i predlaže plan terapije. Pritom se pacijentu objašnjava svaki postupak  do najsitnijih detalja, vremenski tijek cjelokupne procedure te konačni financijski izdatak. 

STOMATOLOZI: DR.  MARTINA MIHEC-MOHOROVIĆ i DR. DAVORKA DENAČIĆ-MOMČILOVSKI
SPECIJALNOST: oralna i dentalna kirurgija
KLINIKA: APOLONIA
LOKACIJA: Labin (Dubrova bb)
KONTAKT: tel.: 00385 52 647 020; e-mail: dental@apolonia.hr