Aquaman u kinima

Ljubiteljice prezgodnog Jasona Momoa ovog će se prosinca grijati u kinu uz Aquamana.

Aquaman je još jedna fantastična i akcijom nabijena avantura studija Warner Bros. u režiji Jamesa Wana, poznatog svima po franšizama Prizivanja i Brzi i žestoki.

U filmu pratimo polu – čovjeka, polu – atlantskog heroja Arthura Curryja (Jason Momoa), kojem je majka kraljica Atlanna (Nicole Kidman) ostavila kao ostavštinu prijestolje podvodnog kraljevstva Atlantide. Međutim, Aquamanov polubrat Orm, koji je duboko razočaran činjenicom da prijestolje nije njegovo, kreće u osvajanje trona i rat protiv Aquamana.

aquaman-1

Uz Jasona Momou i Nicole Kidman, u filmu se pojavljuje još nemali broj fantastičnih glumaca. Kralja Orma glumi Patrick Wilson, Amber Heard glumi princezu Meru, a nominiran za nagradu Oscar® Willem Dafoe je Aquamanov saveznik, Vulko. Temuera Morrison preuzeo je ulogu Aquamanovog oca.

aquaman-2

Wan je film radio prema scenariju Davida Lesliea Johnsona – McGoldricka (“Prizivanja 2”) i Willa Bealla (“Gangster Squad,” TV’s “Training Day”). Priča Geoffa Johnsa, Jamesa Wana i Willa Bealla, temeljena je na DC liku Aquamanu, kojeg su stvorili Paul Norris i Mort Weisinger. Producenti su Peter Safran i Rob Cowan, zajedno sa Deborah Snyder, Zackom Snyderom, Jonom Bergom, Geoffom Johnsom i Walterom Hamadom kao izvršnim producentom.

AQUAMAN, u distribuciji Blitza, u kina dolazi 13. prosinca i to u njaboljim formatima: IMAX 3D, 4DX i REALD 3D.

Uz dopuštenje: Blitz (sve fotografije)

Facebook Like Button