Arcadia

Dugogodišnje iskustvo i vrhunska usluga odlike su ove poliklinike za estetsku kirurgiju.

Poliklinika Arcadia u Daruvaru posljednjih petnaest godina jest mjesto izvođenja kvalitetnih estetskih i plastičnih operacija. Smještena je na rubu parka Rimske šume u kojem se nalaze šetnice i prirodni izvori vode, koje dodatno uljepšavaju vrijeme pacijentima uoči i nakon operativnih zahvata.

Medicinski tim na čelu s mr. sci. dr. Bojanom Ignatovskim obavlja stručne preglede, konzultacije i širok spektar zahvata. Na raspolaganju su vam standardne korekcije nosa, uški, usana, čela i cjelokupnog lica, liposukcija i lipoplastika, povećanje, podizanje i smanjenje ženskih grudi.
Ovdje primjerice možete obaviti i operaciju estetskog povećanja potkoljenica uz pomoć silikonskih implantata.

Potreba za ovakvim zahvatom nastaje u slučaju kada nedostaje volumen mišićne mase tog dijela tijela nastao zbog bolesti, ozlijede ili čisto estetskih razloga. Tu se nude i usluge estetskog povećavanja stražnjice uz pomoć posebno dizajniranih silikonskih proteza koji se postavljaju između dvaju slojeva sjednih mišića te mijenjaju izgled cjelokupnog tijela.

Poliklinika Arcadia ima svoje podružnice u Zagrebu (Fijanova 4 a) i Varaždinu (Kralja Petra Krešimira IV, 41a) u kojima se obavljaju manji korektivni zahvati za pomlađivanje lica i vrata uz pomoć najsuvremenijih metoda na bazi injekcija botoxa, kolagena i dermalnih filera. Tu se primjerice koristi i Juverderm  – gel na bazi hijaluronske kiseline za tretiranje brazdi i bora te povećanje i poboljšanje volumena različitih crta lica.

Mr. sc. Dr. Bojan Ignatovski, makedonski je liječnik s daruvarskom adresom, koji se specijalizirao za opću i plastično-rekonstrukcijsku kirurgiju u Zagrebu, a iskustvo djelomično stekao i u Francuskoj. Redovito pohađa seminare i kongrese iz estetske kirurgije u Hrvatskoj, kao i u svijetu.

KIRURG: MR. SCI. DR. BOJAN IGNATOVSKI
SPECIJALNOST: KIRURGIJA LICA I TIJELA
KLINIKA:
ARCADIA
LOKACIJA: DARUVAR (Strma Ulica 16)
KONTAKT: tel: +385 043 675 200; e-mail: poliklinika@poliklinika-arcadia.hr

UZ DOPUŠTENJE POLIKLINIKE ARCADIA (fotografija operacije)

Facebook Like Button