AS

Zagrebački hotel s četiri zvjezdice smješten u oazi mira i prirode.

Hotel AS smješten je u prekrasnoj park-šumi Zelengaj, a istovremeno nadomak centru i svim važnijim kulturno-povijesnim znamenitostima. Raspolaže s 20 luksuznih, klimatiziranih soba i tri apartmana uređenih elegantnim stilskim namještajem. Sobe su prostrane, veličine 30-64 kvadratna metra, a opremljene su sefom, mini-barom, priključkom za Internet, telefonom s direktnom linijom i automatskom sekretaricom, televizorom sa satelitskim prijemom i sušilom za kosu.

Hotelski restoran nudi probrane riblje specijalitete visoke kvalitete, te bogatu ponudu mesnih jela. Hotelsko osoblje ponudit će vam i iznimno kvalitetna vina iz renomiranih hrvatskih i svjetskih vinara. Gosti koji preferiraju intimne večere ili druženja u probranom krugu ljudi, mogu izabrati nekoliko VIP salona unutar ovog ugostiteljskog objekta s dvjestotinjak sjedećih mjesta.

U sklopu hotela nalazi se i caffe bar, parkiralište te konferencijska dvorana kapaciteta za 140 mjesta. Noćenje s doručkom u de luxe sobi platit ćete od 880 do 980 kn, dok za apartman valja izdvojiti i do 1490 kuna.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: AS 
LOKACIJA: Zagreb (Zelengaj 2)
KONTAKT: tel.: +385 1 4609 111, e-mail: as@hotel-as.hr
KAKO DOĆI: autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora 3,5 km), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora 2,5 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke Zagreb Pleso 16 km)

Facebook Like Button