Bagatin

Poliklinika koja spaja tradiciju s novitetima estetske kirurgije.
Poliklinika Bagatin specijalizirana je za maksilofacijalnu, opću i plastičnu kirurgiju, a osnovana je 2002. godine od strane prof. dr. sc. Marija Bagatina, istaknutog hrvatskog kirurga. Danas ju prepuštena sigurnim rukama njegovih sinova – dr. Dinku Bagatinu i dr. Tomici Bagatinu – koji su iskustvo stjecali u domaćim istaknutim medicinskim ustanovama, ali i na nizu seminara i kongresa diljem svijeta. Tajna njihovog uspjeha očituje se u kombinaciji svjetski poznatih metoda estetske kirurgije, terapeutskih tretmana, ali i stručnih savjete i prijedloga.

Moderno dizajnirani i vrhunski opremljeni prostor Poliklinike Bagatin nudi velik broj estetskih zahvata, plastičnih i rekonstruktivnih operacija. Ovdje se možete odlučiti za korekcije čela, nosa, uški, očnih kapaka, usana, podbratka i cjelokupnog lica. Moguće je dogovoriti povećanje, smanjenje i podizanje grudi, liposukciju trbuha i nogu te liječenje varikoznih vena. Na raspolaganju su vam i mali kirurški zahvati uz pomoć injekcija botoxa i hijaluronske kiseline, te uklanjanje madeža, kožnih izraslina te različitih tetovaža.

U Poliklinici Bagatin možete preoblikovati svoje tijelo i bez odlaska „pod nož“. Naime, na raspolaganju vam je revolucionarni aparat Med Contour koji predstavlja spoj ultrazvučne terapije i masaže, a koji tijekom tretmana zagrijava ciljana područja i izlučuje višak toksina i masti. Time se postiže željeno oblikovanje tijela, zatezanje i učvršćivanje kože, te izglađivanje problematičnih područja kože. Med Contour ubrzava metabolizam i pospješuje cirkulacije krvi, a optimalne rezultate donosi u kombinaciji s drugim zahvatima iz ponude Poliklinike Bagatin.

KIRURZI: DR. DINKO BAGATIN i  DR. TOMICA BAGATIN
SPECIJALNOST: KIRURGIJA LICA I TIJELA
KLINIKA:
POLIKLINIKA BAGATIN 
LOKACIJA: ZAGREB (Kneza Višeslava 14/II)
KONTAKT: tel: +385 01 4610 225; e-mail: info@poliklinikabagatin.hr

Facebook Like Button