Balerinke vječni modni klasik

ECCO ANINE balerinke vječni modni klasik koji će upotpuniti svaku vašu proljetnu kombinaciju.

S prvim zrakama sunca stiglo nam je proljeće, a s njim i nova ECCO kolekcija balerinki namijenjena modernoj ženi. Kombinacija lakoće, udobnosti i besprijekorne estetike, izrađene od vrhunske kože, glavne su odlike ECCO ANINE balerinki. Balerinke kao bezvremenski klasik koji je jednostavno ukomponirati u svaki outfit, a da se pritom zadrži elegancija i modna razigranost.

balerinke-1

Zna to i spisateljica i glumica prepoznatljivog stila Jelena Veljača koja je s nekoliko novih modela ECCO ANINE balerinki pokazala kako moda može biti razigrana i inspirativna istovremeno.

Svaka dobra modna priča započinje s odabirom cipela, neka ECCO ANINE balerinke budu vaš prvi izbor ovog proljeća.

balerinke-2

O samom brendu ECCO nije potrebno trošiti puno riječi, jer višedesetljetna tradicija i tisuće prodavaonica diljem svijeta govore za njega. Najmodernije tehnologije proizvodnje, korištenje isključivo vrhunskih materijala i ne samo slijeđenje, nego i nametanje modnih trendova karakteristike su ovog poznatog danskog proizvođača obuće i modnih dodataka.

balerinke-3

Ovog nas je proljeća ponovno ugodno iznenadio novim modelima, naročito balerinki koji odlično pristaju svakoj nozi i među kojima moderna žena može pronaći nešto prema svom ukusu i željama. Ovo je potvrdila i Jelena, koja je odabirom novih ECCO modela još jednom poslužila kao inspiracija za nove maštovite proljetne lookove. Naravno, nije sve u izgledu – ECCO priča zasniva se i na udobnosti tijekom cijelog dana nošenja i inovacijama u proizvodnji kože.

balerinke-4

balerinke-5

ECCO prodajna mjesta: Ilica 14, Arena centar, CC One East, Westgate, CC One Split, Mall of Split, Tower centar Rijeka.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button