Barbel

Zagrebačka klinika nudi bogatu ponudu najrazličitijih estetskih zahvata.
Dr. Miroslav Kinčl vlasnik je klinike Barbel i njegov glavni kirurg. Završio je Medicinski fakultet u Zagrebu, iskustvo skupljao u mnogobrojnim hrvatskim bolnicama i ustanovama, a užu specijalizaciju iz plastične, rekonstrukcijske i estetske plastične kirurgije stekao pod mentorskim vodstvom dr. Zdenka Staneca.

U klinici Barbel na raspolaganju vam je širok spektar estetskih zahvata lica i tijela uz pomoć invazivnih (operativnih) metoda ili pomoću injekcija i kemijskog tretiranja određenog područja. Ovdje su iznimno razvijene i metode prijenosa masnog tkiva iz jedne regije u drugu u želji da se tijelo oblikuje na najbolji mogući način. Odlučiti se možete za liposukciju i lifting trbuha, natkoljenica, nadlaktica ili stražnjice. Nude vam se i različite metode korekcije nosa, usana, čela, uški, brade i jagodica lica, kao i povećanje, smanjenje te podizanje grudi.  

Možete odabrati i transplantaciju kose sljepoočnica ili čak obrva! U posljednje vrijeme sve se više govori i o intimnoj estetskoj kirurgiji. Klinika Barbel nudi, primjerice, produživanje penisa, liposukciju venerinog brijega te himenoplastiku – obnavljanje djevičnjaka na ženskom spolovilu.

Klinika je smještena u medicinskom poslovnom prostoru na uglu Hirševe i Štoosove ulice, opremljena je svom potrebnom suvremenom medicinskom opremom i kirurškim instrumentarijem za plastičnu i opću kirurgiju, a kadrovski je u potpunosti osposobljena za djelatnosti kojom se bavi. Barbel Zagreb sastavni je dio Holdinga Barbel koji okuplja privatnu kliniku u Bonnu, ali i podružnicu u Rijeci (Trpimirova 3) pod vodstvom ravnatelja dr. Antona Crnića.

KIRURG: DR. MIROSLAV KINČL
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
KLINIKA: Barbel 
LOKACIJA: ZAGREB (Hirčeva 1)
KONTAKT: tel.: +385 (01) 2306-100; e-mail: info@barbel-plasticsurgery.hr

Translation: Vanja Grgec

Facebook Like Button