Beauty Care Porfessional – mjesto na kojem nije nedostajalo inovacija

U čarobnoj Savudriji u Kempinski Hotel Adriatic, okupila su se brojna lica iz hair industrije kako bi sudjelovali na seminarima svjetski poznatih stručnjaka, a sve u ime Schwarzkopf Professional-a.

beauty-care-professional-event-1

Beauty industrija je definitivno jedna od najbrže rastućih. Kada je u pitanju kosa, inovacijama se doslovno ne vidi kraj. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu i upravo zato je važno uvijek biti informiran i pratiti te iste trendove. Ono što je najvažnije svakom frizeru i vlasniku salona je – zadovoljan klijent koji uživa u svojoj zdravoj kosi.

beauty-care-professional-event-2

Glavni i odgovoran za okupljanje poput ovog bio je Schwarzkopf Professional koji je okupio više od 150 klijenata iz Makedonije, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Nakon prekrasne gala večere, krenuli su seminari na kojima zaista nije nedostajalo inovacija, znanja, iskustva ali i zabave.

beauty-care-professional-event-3

Jedna od glavnih gošći Beauty Care Porfessional Eventa bila je globalna ambasadorica za koloraciju – Leasly Jennison. Žena koja je svoju karijeru započela 1984. na čuvenoj London Hair Akademiji, a 18 godina je putovala svijetom i sudjelovala na raznim showovima i seminarima. Nakon toga se priključila odličnom Real Hair salonu, gdje je imala mnoge poznate klijente, kao što su Gwyneth Paltrow i Elle Macpherson.

beauty-care-professional-event-4

Njezina radikalna vizija i talent za boje odveo ju je od Vidal Sassoon školovanja do svjetske slave – imena koje je poznato kod slavnih osoba kao genij u bojanju. Svjesna sebe, Lesley je radila i na modnim showovima Johna Ricmonda, Rafa Simonsa i Alexandera McQueena, a svoje znanje je nesebično podijelila pred svima okupljenima u Savudriji. Također, na samom seminaru je predstavila i novi Blond Me s integriranom Anti-Metal Bond Protection tehnologijom.

beauty-care-professional-event-5

Kristijan Petek, također je bio gost ovog eventa, a predstavio je STMNT Bold kolekciju sa svojim potpisom. Još od davne 2008., Kristijan je međunarodni edukator Schwarzkopf Professionala za tržište centralne Europe i sjeverne Azije. Samim time, njegovo znanje i iskustvo, dodatno je zainteresiralo brojne okupljene.

beauty-care-professional-event-6

Lesley Jennison i Kristijan Petek, zajedno su predstavili svoju Essential Looks kolekciju i 3 trenda koja ona prati: Virtual Eden kao odraz potrage modernog društva za savršenstvom i usponom metaverzuma, Selfhood kao preslika sadašnjosti, kulture mladih u ovom trenutku u našem vremenu i The Misfits – kao oda onima koji slikaju izvan linija.

beauty-care-professional-event-7

Na samom seminaru, poznata zagrebačka hair stilistica i vlasnica salona Evelin, Evelin Benković predstavila je svoju odvažnu kolekciju pod nazivom „We collection“, koju je stvorila uz pomoć svog tima, suradnika i izuzetnih Blond Me proizvoda.

beauty-care-professional-event-8

Lidija Štokić podijelila je svoje iskustvo snimanja kampanje za My Global Fashion Awards, čiji je glavni sponzor bio upravo Schwarzkopf Professional, a zaštitno lice Ella Dvornik. Naime, upravo je Lidija zaslužna za besprijekoran hair look koji u kampanji nosi Ella.

Za vrijeme završnog showa, koji je ujedno bio i highlight cijelodnevnog iskustva seminara, prikazani su svi look-ovi na prekrasnim modelima, koji su svojom karizmom i savršenim hair stylinzima ispunili čitavu prostoriju.

Ništa ne bi bilo isto bez vrijednih ruku Adria tima koji je sudjelovalo u svim pripremama i samim konačnim look-ovima, a oni su Marko Zirdum, Ivana Oletić, Jasna Peričić, Ivica Putar, Danijela Brdovčak Vojković, Vanja Božić i Nikolina Borovec. Za prekrasan make up zaslužan je bio Profokus, za styling modela talentirana Marcela Vrček, a koordinaciju svima omiljena – Slađana Divjak.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button