Bellevue na listi 101 najljepših hotela

Prestižni britanski magazin Tatler lošinjski hotel Bellevue uvrstio na listu 101 najljepših hotela na svijetu.

Relaksirajuću atmosferu otoka vitalnosti, premium ponudu i uslugu na razini 5 zvjezdica uvale Čikat, kao i vrhunsku SPA Clinic te stručno medicinsko osoblje i terapeute ove je godine prepoznao i ugledni britanski magazin Tatler koji je hotel Bellevue, iz portfelja Lošinj Hotels&Villas uvrstio na listu 101 najboljih i najljepših hotela na svijetu.

panorama-sunset

Dodatnu potvrdu Lošinja kao poželjne svjetske turističke destinacije donio je britanski Tatler magazin, dodijelivši lošinjskom hotelu Bellevue zasluženo mjesto među najboljim europskim i svjetskim hotelima. Naime, samo riječi hvale ovaj je prestižni magazin imao za hotel Bellevue, prvi lošinjski hotel s 5*, kojeg je u svom posebnom prilogu „Tatler Travel Guide 2016“ uvrstio na listu najboljih hotela na svijetu, a sam Lošinj opisao kao najljepšu ljetnu destinaciju.

„Biti na listi najboljih hotela ovog svjetski poznatog časopisa, koji je hotel Bellevue svrstao uz bok najelitnijih svjetskih hotela, doživljavamo kao izniman uspjeh i potvrdu dobre poslovne filozofije i izuzetnog rada svih djelatnika Jadranka Grupe. Ovakva međunarodna priznanja, osim što potvrđuju poziciju Lošinja na svjetskoj turističkoj karti, velik su poticaj da nastavimo s kontinuiranim unapređenjem usluge i ponude grupacije Lošinj Hotels & Villas i cjelokupne grupe Jadranka.“ – istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Jadranka Grupe.

uvala-cikat-losinj

Podsjećamo, hotel Bellevue u cijelosti je obnovljen 2014. godine. Novi hotel Bellevue predstavlja pravu oazu hedonizma za sve ljubitelje zdravog odmora s pet zvjezdica. Posvećenost detaljima oduševljava jer se odražava kroz nenametljivu udobnost, a prirodna lakoća uživanja dolazi do izražaja u svakom kutku hotela, ponajviše u elegantnoj SPA Clinic.

Birani kozmetički preparati, koji dolaze iz najboljih svjetskih laboratorija, veliki izbor posebno osmišljenih rituala za ljepotu i zdravlje, kao i sinergija drevnih vještina i modernih medicinskih dostignuća, odlike su SPA Clinic Hotela Bellevue, koja sa svojim jedinstvenim SPA konceptom, podiže na novu dimenziju brigu o sebi i nezaboravno provedeno vrijeme. 2015. godine hotel Bellevue je dobio nagradu Global Wellness Travel Awards za najbolju spa i wellness ponudu, čime je postao prvi hotel u Hrvatskoj koji je dobio tu prestižnu međunarodnu nagradu.

Uz dopuštenje: Millenium promocija (sve fotografije)