Black Opium Nuit Blanche

YSL noviteti će se ovih dana naći na policama parfumerija: treće poglavlje mirisne avanture BLACK OPIUM – senzualan parfem Black Opium Nuit Blanche, te YSL proizvode za umjetnost modernog konturiranja lica.

Vrhunski tvorci parfema Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc i Olivier Cresp ponovno udružuju snage kreirajući gurmanski miris nove generacije.

Kreirajući opojni mirisni vrtlog, BLACK OPIUM NUIT BLANCHE unosi magnetičnu energiju u tamu beskrajne noći. Neodoljivu ženstvenost. Sirovu privlačnost. Magnetičan i tajanstven miris koji potiče na život punim plućima, bez ograničenja.

„Konturiranje je klasično načelo umijeća šminkanja – korištenje svjetlosti i sjene za oblikovanje, skulpturiranje i definiranje lica. Za YSL Beauté, razvio sam umjetnost modernog konturiranja koja se ne temelji na korekciji ili mijenjanju lica, već na usavršavanju tena,

usklađivanju strukture kostiju i poigravanja s makeupom! Slijede moji trikovi za ten i oči, kako biste mogli svladati šminkanje bez puno truda, te opis proizvoda koji će vam trebati za suptilno definiranje i kreiranje ‘fotošopiranog’ tena.”
Lloyd Simmonds, kreativni direktor za makeup, YSL Beauté

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button