Blagdanska kolekcija nakita došla je u pravi čas

Vrijeme je blagdanskog darivanja, ali i biranja onih poklona koje će te poželjeti odabrati i za sebe. Najljepši su oni koji simboliziraju vrijednost i trajnost poruke ljubavi prema najbližima, prema onima kojima želimo iskazati posebnu pažnju.

Jedna od najpopularnijih hrvatskih modnih blogerica Isabella Rakonić predstavlja nove prestižne kolekcije Zlatarne Celje.

Savršenstvo unikatnog dizajna, besprijekorna elegancija i magična ljepota blagdanskog ozračja dočarani su fotografijama nagrađivane hrvatske blogerice Isabelle Rakonić.

rakonic-nakit-zlatarna-celje-1

Među najistaknutijim kolekcijama Zlatarne Celje je LIMITED EDITION dijamantna kolekcija Balance koja je izrađena u samo 175 jedinstvenih komada čime se obilježava 175 godina postojanja Zlatarne Celje.

rakonic-nakit-zlatarna-celje-2

Umjetnički je izrađena prema inspiraciji dizajnerice nakita Désirée Kolarec

Sastoji se od elegantne kombinacije bijelih i crnih dijamanata koji su povezani satenastim crvenim zlatom. Dijamantni dijelovi nakita se mogu okrenuti i tako kombinirati na različite načine.

Kolekcija Balance nosi poruku duhovne i tjelesne ravnoteže

Namijenjena je ženama koje su svjesne da ne mogu uvijek utjecati na događaje oko sebe, ali su sposobne uspostaviti ravnotežu i uživati u životu.

rakonic-nakit-zlatarna-celje-3

„Kolekcija Balance Zlatarne Celje je jedna od onih koje su stvarane za vječnost.
Savršeno elegantna, a istovremeno zaigrana i magična.

Zbog mogućnosti prilagodbe na crnu ili bijelu stranu moguće su razne kombinacije i može izgledati kao da imate više komada nakita. Na prvi pogled zadivljuje i osvaja.

Sretna sam što predstavljam kolekciju Balance koja obilježava tako važnu obljetnicu za Zlatarnu Celje“, izjavila je Isabella Rakonić.

rakonic-nakit-zlatarna-celje-4

Dijamantne kolekcije Love Bond i Birth of Brilliance Zlatarne Celje zadivljuju klasičnom elegancijom. Obje su dizajnirane tako da prstenje iz kolekcija može biti i zaručničko prstenje.

Ljepota kolekcije Love Bond naglašena je dijamantom koji je omotan u vrpci manjih dijamanata. Kolekcija Birth of Brilliance pršti blistavom ljepotom briljanata, a dizajn predstavlja rođenje dijamanta koji izranja iz manjih dijamanata.

prsten-nakit-zlatarna-celje-4

Među najnovijim kolekcijama Zlatarne Celje su i kolekcije Nest i Dunes. Poseban šarm kolekcije Nest je u sofisticiranom obliku gnijezda koje predstavlja nevinost i čistoću. Nježnost besprijekornog bijelog bisera nadopunjuju meko isprepletene zlatne linije.

prsten-nakit-zlatarna-celje-5

Kolekcija Dunes je odvažna i inovativna kolekcija zlatnog nakita koja prikazuje beskonačni ponavljajući ritam mora koje uvijek iznova oblikuje pješčane dine. Elegantan pokret valova blista u bijelom zlatu s plavim kamenjem ili u žutom zlatu s bijelim kamenjem.

Limited edition kolekcija Balance izrađena je u samo 175 komada čime se obilježava 175 godina postojanja Zlatarne Celje.

Uz dopuštenje: Ambrela komunikacije (sve fotografije)