Blagdanski glamur uz Oxette nakit

Zablistajte na božićnim i novogodišnjim slavljima na najelegantniji mogući način.

Prosinac samo što nije pokucao na vrata, a otvaranjem Adventa protekle subote i služeno je započelo vrijeme najboljih zimskih provoda, božićnih domjenaka te ludih novogodišnjih partyja. Omiljene svjetlucave odjevne kombinacije već spremno čekaju da zablistaju na raznim predblagdanskim zabavama, a ono što će upotpuniti i dati onaj završni touch, bilo da se radi o dnevnom ili večernjem looku, zove se Oxette nakit.

oxette-1

Savršeno će pristajati uz krupno pletivo, šarmantne lepršave bluze, a posebice uz trendy majice i pulovere koje otkrivaju gola ramena i vrat, stavljajući tako nakit u prvi plan. Prosinac je također i vrijeme darivanja, a poklon koji će odražavati osobnost i originalnost osobe kojoj se daruje uvijek je pun pogodak, stoga razveselite ove blagdane svoju mamu, sestru, prijateljicu ili pak bolju polovicu unikatnim i elegantnim nakitom pomoću kojeg će se osjećati i izgledati poput grčke božice.

oxette-2

Oxette je grčki brend koji je nastao 1998. godine i u kratkom roku postao jedan od najbrže rastućih svjetskih imena u svijetu nakita, satova i modnih dodataka. Moderan i unikatan dizajn te savršeni omjer cijene i kvalitete razlog su prisutnosti ovog grčkog brenda u više od 20 zemalja svijeta, a impresivnom popisu metropola u kojima se može pronaći njegova bogata ponuda, odnedavno se pridružio i Zagreb.

oxette-3

Zanimljiva kombinacija imena nastala je spajanjem grčke riječ OX, (snaga, jako) i francuske riječi ETTE (žensko, ženski), iz čega i proizlazi temeljna filozofija brenda – namijenjen je sofisticiranim i modernim ženama koje su neovisne i nekonvencionalne, vole i prate modu, imaju vlastiti stav i ne boje se iznijeti ga cijelom svijetu. Svaki komad Oxette nakita malo je unikatno remek djelo, inspirirano svjetskim trendovima u umjetnosti i modnoj industriji, koji se potom autentičnim pristupom provlače kroz njega. Neodoljive srebrne, zlatne i bakrene nijanse kombiniraju se s detaljima u trendi bojama, a sezone one dolaze u širokoj paleti tonova, od upečatljivih jarkih pa sve do nježnih pastelnih.

oxette-4

Oxette nikad ne slijedi trendove već ih sam stvara, stvarajte i vi svoj modni stil uz ovaj prelijepi grčki nakit. Oxette možete pronaći u Zagrebu – Arena Centar i Avenue Mall, Zadru – Ulica Plemića Borelli 7, a uskoro i u Splitu unutar shopping centra Mall of Split.

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)

Facebook Like Button