Blessfood – Večera s porukom

Janica i Ivica Kostelić, sestra i brat s deset olimpijskih medalja po kojima su jedinstveni u svijetu sporta, ove su se subote u zagrebačkom restoranu Mano 1 našli u ulozi domaćina projekta Blessfood – Večera s porukom.

Sredstva prikupljena na ovoj Večeri s porukom Janica i Ivica će donirati Klinici za dječje bolesti Zagreb „Klaićeva“ i to za uređenje njihove kirurške sale za hitne operacije. Prije samog početka večere, domaćini su se obratili prisutnima te posebno istaknuli humanitarni karakter projekta, naglasivši da Blessfood – Večera s porukom ne pridonosi samo onima kojima se daruje novac, već i onima koji ga daruju.

blessfood-kostelic-1

“Ova ideja je sjajna i sretni smo što je i mi možemo podržati. Osim što imamo priliku donirati novac onima kojima je uistinu potreban, ovakva druženja u opuštenoj atmosferi donose inspirativne razgovore i nova prijateljstva“ – rekao je domaćin Ivica Kostelić.

Ivica je sve okupljene šarmirao sofisticiranim izgledom u odijelu s kravatom dok je Janica blistala u predivnom ženstvenom izdanju te je istaknula kako su upravo djeca osobe kojima najviše treba pomoć i napomenula koliko je počašćena što joj se pružila prilika da bude jedan od domaćina ovog događanja.

blessfood-kostelic-2

„Velika mi je čast biti dio ovog cijelog projekta. Ponosna sam što sam se priključila i mislim da ne postoji bolji način za spojiti ugodno s korisnim. Djeca su ta koja su nezaštićena te smatram da im treba svaka pažnja i moguća pomoć“ – izjavila je domaćica Janica Kostelić.

Večeru s porukom dolaskom je podržao premijer Zoran Milanović te brojni prijatelji naših skijaških legendi među kojima i TV voditeljica Lana Banely, voditelj odjela sporta na HRT-u Bruno Kovačević, predstavnici Hrvatskog skijaškog saveza Vedran Pavlek i Nenad Eror, direktorica Media Servisa Silvija Londero i direktor narodnog radija Josip Plesić.
Prisutnima se obratila i prim.dr. Ivančica Škarić koja je zahvalila svima na pomoći i sudjelovanju: „Sretna sam što sam večeras dio ove prekrasne večere s Ivicom i Janicom. Dragi mi je da su upravo oni odlučili sudjelovati u ovom hvale vrijednom projektu i što će na ovaj način pomoći našim mališanima.“

blessfood-kostelic-3

Večer se nastavila uz ugodno i prijateljsko druženje te uz slijed delicija restorana Mano 1. Janica je za goste odabrala tunu, dok je Ivica zaslužan za ostatak menija. Večeru je pratila i zanimljiva projekcija fotografija iz njihovog života – od njihovih dječjih dana do najvećih sportskih uspjeha kojima su ponosno predstavljali našu zemlju na svjetskim i olimpijskim natjecanjima.

Svi koji se žele pridružiti projektu Blessfood – Večera s porukom pod pokroviteljstvom ponosnog partnera Jamnice, svoje ulaznice mogu osigurati na internetskoj stranici www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria u Zagrebu, a više informacija o projektu dostupno je na službenoj Facebook stanici Blessfood – Večera s porukom.

blessfood-kostelic-4

Uz dopuštenje: XOXO (sve fotografije)

Facebook Like Button