Blossom&Bloom očarao Zagreb

Sinoć su na jedinstvenom mjestu u srcu Zagreba uz savršeno rashlađen ružičasti šampanjac Tomac i desertno vino Ruža, vinske kuće Kozlović, a sve u skladu s mirisom ruža romantičnog prostora Blossom&Bloom članice udruge WOW – Žene i vino, uživale u razgledavanju cvjetne galerije koje očarava. Oduševljenje toplim gostoprimstvom vlasnice Amre Peternel i osoblja dojam je bio zaokružen grickanjem makarona okusa ruža. Pa što jedna žena još poželjeti može, osim naravno dobiti ruže u jednoj od predivnih boja na prag kućnog doma.

No, krenimo pričati ovu bajku ispočetka:)

Zagreb je napokon dobio mjesto na kojem će zaljubljenici ruža moći ovu kraljicu cvijeća pokloniti, i dostaviti po potrebi, na najromantičniji način. Ukusno uređen dućan prema najmodernijim trendovima u svijetu osmislila je arhitektica Violeta Beljić Kušić, a vlasnica ove bajkovite priče, u srcu zagrebačke Gundulićeve ulice 5, Amra Peternel u prostor stavlja fokus na ruže u žutim, bijelim, crvenim i ružičastim bojama. Ovisno o količini ruža one su posložene i zapakirane u crne ili bijele luksuzne kutije sa zlatno ugraviranim logom Blossom&Bloom pa tako cjelokupan dojam poklona poprima profinjenu razinu koja ogledava i klijenta istančanog i rafiniranog ukusa koji će ovim darom zasigurno izazvati posebne emocije kod osobe kojoj su ruže namijenjene.

Romantičan izgled i miris cvijeća koji prožima cijeli prostor dodatno obogaćuju svijeće s mirisom ruža koje bude sva osjetila, a iznimno ljubazno osoblje vrlo diskretno sugerira boju ruža koje simbolično obilježavaju ovakav poklon. Jedinstvenost u ponudi ove cvjetne poklon galerije, svakako je dostava šarmantno dizajniranog dara koju do vrata donosi pomno odjeven u bijelim rukavicama Marcelo koji cijeloj priči daje završni “touch”.

blossom-bloom-4

U ponudi ovog dućana još se mogu pronaći ručno izrađeni makaroni jedinstvenog okusa ruža i pjenušac s pripadajućom kutijom u istom dizajnerskom duhu kao i kutije za ruže.

Izdvojeno:

> Dostava u gradu Zagrebu, ako preuzimanje nije osobno u salonu, isključivo uz narudžbu koja se zaprima obvezno jedan dan unaprijed. Radim danima cvijeće se dostavlja u terminima od 12 do 18 sati te subotom od 10 do 15 sati.
> Ako ste od onih koji vole birati iz svoje udobne fotelje možete posjetiti webshop na stranici Blossom@Bloom

blossom-bloom-2

Predivne ruže očaravajućih mirisa i uvijek svježeg izgleda ponekad možete pokloniti i samima sebi te ukrasiti svoj radni prostor ili dom, naročito ako očekujete drage goste kojima ćete time ostaviti dodatan dojam brižnog domaćina.

U dijelu rajskog vrta Zagreba posutog ružama napokon nećete imati dilemu da li ste izabrali dobar poklon, jer ulaskom u Blossom&Bloom znat ćete da ste na savršenom mjestu.

blossom-bloom-1

Autor: Diana Mikloš

Facebook Like Button