Bolnica Hipokrat

Široka paleta usluga na zagrebačkoj adresi.
Specijalna bolnica za kirurške bolesti Hipokrat osnovana je potkraj devedesetih godina prošlog stoljeća od strane dr. Alana Ivaniševića – specijalista kirurgije, sportske medicine i urologije. Riječ je o iskusnom liječniku koji se školovao u najboljim njemačkim i hrvatskim medicinskim institucijama, te koji se neprestano usavršava na nizu svjetskih kongresa i seminara.

Bolnica Hipokrat nudi širok spektar usluga – od liječenja sportskih ozljeda, bolesti vena, debelog crijeva do arthroskopske kirurgije koljena i opće kirurgije. Standardna ponuda uključuje i klasične procedure plastično-rekonstruktivne estetske kirurgije, poput korektura nosa i uški, face-lift, smanjenje i povećanje grudi te liposukciju.

Operacije se vrše s najsuvremenijim instrumentarijem u vrhunski opremljenim operacijskim dvoranama, a pacijentima su na raspolaganju i ugodno uređene sobe za oporavak. Bolnica Hipokrat okuplja tim izuzetnih medicinskih stručnjaka, koji  iza sebe imaju bogato iskustvo na svojim specijalističkim poljima. Ponose se individualnim pristupom svakom korisniku, pa će poslušati želje svakoga pacijenta, objasniti im svaki zahvat te im osigurati najoptimalniji rezultat.

KIRURG: DR. MED. ALAN IVANIŠEVIĆ
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
BOLNICA: HIPOKRAT
LOKACIJA: Zagreb (Ksaverska cesta 59)
KONTAKT: tel.: 01/4678 433; e-mail: mail@specijalna-bolnica-hipokrat.com