Boutique hotel Bevanda, Opatija

Boutique hotel Bevanda smješten je na popularnoj opatijskoj šetnici Lungomare, na samom rubu mora.

Prvi je to design hotel s pet zvjezdica na sjevernom Jadranu i mjesto koje svojim gostima nudi potpuno opuštanje u bogato opremljenim sobama, s personaliziranom uslugom i posebno osmišljenim sadržajima.

Buđenje uz odsjaj sunca na pučini mora

hotel-bevanda-1
Sobe su modernog uređenja, opremljene visokokvalitetnim materijalima, a sadrže „king-size“ krevet, Jacuzzi ili hidromasažnu kadu, Lanvin kupaonsku kozmetiku, Loewe LCD TV sa zemaljskim i satelitskim programom, Loewe iPhone glazbeni sustav, Illy kavu i cafe aparat, Wi-Fi internetsku vezu. I ono najvažnije, zanosan pogled na Kvarnerski zalijev.

Restoran s tradicijom

hotel-bevanda-2
Restoran Bevanda svoje je korijene duboko u hrvatsku gastro scenu usadio još 1971. godine. Restoran je 2013. godine preuređen, a danas ponosno stoji uz mondene gastro destinacije Mediterana.

Uređenje restorana, upečatljivo i pažljivo osmišljeno te prvo značajno osvježenje prostora još od njegovog otvorenja, djelo je hrvatskih arhitekata i dobavljača. Ono je moderno, polivalentno, s izdvojenim intimnim prostorima za pušenje cigara i uživanje u žestokim pićima.

hotel-bevanda-3

Osim izravnog pogleda na more i modernog uređenja, glavni su adut restorana ipak svakodnevna remek-djela chefa Andreja Barbierija, široj javnosti poznatog kao član žirija televizijskog showa „Masterchef“.
Temeljen u korijenima svježih namirnica kontinenta i mora, kultni restoran Bevanda sa chefom Barbieriem na čelu danas stvara klasična i raznovrsna jela osvježena modernim dodirom. Karta pića bila je i ostala među najboljima u regiji. Ponuda vodećih domaćih i izbor stranih pića savršeno komplementira Bevandin jelovnik.

hotel-bevanda

Svjetski bar na opatijskoj obali

Boutique hotel i restoran Bevanda ima još jedan detalj kojim se ponosi – prostrani vanjski bar koji parira barovima razvikanih svjetskih destinacija. Tople proljetne i vruće ljetne večeri zovu na druženje uz podulju listu pića, koktela kuće i pozamašnu vinsku kartu. Lagana glazba, povjetarac i šum mora garantiraju dobar provod. Zimi, pak, vanjski bar poziva prolaznike da upiju sunce uz pažljivo pripremljenu kavu i slastice.

„Bevanda style“ filozofija je u kojoj se svatko može pronaći.

Facebook Like Button