Boutique Hotel Dobra Vila

Poželite li doživjeti vrhunski arhitektonski užitak uz birana jela koje priprema sjajan kuhar, a uz sve to uživati u raskošnoj prirodi preporučujemo vam boutique hotel Dobra Vila koji se nalazi u Sloveniji u mjestu Bovec. Bovec je pitoreskni gradić uz talijansku granicu u regiji Goriškoj. Smaragdna dolina rijeke Soče, ispod padina Julijanskih Alpa čini ovaj kraj pravim rajem za odmor.

Dobra vila

Smještaj
Poklonici hotela koji traže vrhunski ugođaj potpuno prilagođen njihovom ukusu, naći će zasigurno jedinstvenu ugodu u Dobroj Vili u kojoj je svaka soba personalizirana, uređena specifičnim bojama, namještajem, rasvjetom, a svilene tapete daju posebno luksuzan ugođaj u svakoj od njih. Genijalne ideje za slike koje ukrašavaju sobe te ostale pikantne detalje svakom gostu pružaju osjećaj velike brige za udobnošću i osjećajem intime koja se cijeni.

Dobra vila

Vila nudi smještaj u stilski uređenih 11 soba, a iz svake se pruža pogled na Julijske Alpe. U bilo koje doba godine pogled kroz prozore ovih soba ostavljaju bez daha i postaje otkriće za svakog gosta. Čitav hotel uređen je u stilu „art deco“ iz početka 20 stoljeća. Ovaj slovenski dragulj u hotelijerstvu ima i briljantan zimski vrt, veliku vrtnu terasu pomno uređenu raznovrsnim cvijećem, a na koju se nastavlja veliki park s vrtnim udobnim namještajem.

Na krovu hotela nalazi se terasa s koje se mogu promatrati zvijezde teleskopom, što vrijeme nakon večere može učiniti savršenim.

Dobra vila

Restoran
Ovaj butik hotel zaista je pravi dragulj kojeg čine izvrsno osoblje i vrhunski kuhar Tomaž Sovdat. Ovaj pravi velemajstor u kulinarstvu sve specijalitete kuće stvara u suradnji sa suprugom Yuki koja je s njim došla čak iz dalekog Japana.

Od predjela pa do deserta svako je jelo jedinstveno i vrlo moderno izrađeno. Svi obroci učinjeni su od lokalnih sastojaka na temelju sezonskih namirnica, a privlačan izgled svakog obroka jednako je savršeno i na svačijim nepcima. U restoranu se nudi domaći izbor kruha, džemova, sireva i ostalih autohtonih specijaliteta.

Dobra vila

Kruna svega jest briljantno opskrbljena vinoteka s vrhunskim biranim vinima, a školovano osoblje ponudit će kapljicu koja se najbolje sljubljuje s određenim jelom na vašem stolu.

Dobra vila

Sadržaj hotela
Recepcija više sliči na udoban i atraktivan dnevni boravak s kaminom, nego na hotelski lobby te je stoga iznimno privlačan na prvi pogled. Tu je romantično uređena knjižnica s udobnim namještajem i pogledom na jedinstvenu prirodu kraja. No izbor knjiga koje ćete zateći na ovom mjestu dovoljno će vam privući pažnju da se uz šalicu toplog čaja ili nekog finog pića poželite posve opustiti.

Dobra vila

Hotel pruža oazu mira i izvrsnu priliku za poslovno povlačenje ljudi koji se bave stresnim poslom. Idilična okolina i prelijepo planinsko okruženje ponovno će uspostaviti životni balans i ispuniti svakoga novom, svježom energijom.

Dobra vila - Jurij Žagar

Jurij Žagar, direktor i vlasnik hotela dodaje: „Od prvog trenutka osjećate se kao kod kuće u bilo kojoj prostoriji hotela, u opuštajućoj atmosferi te unikatno dizajniranom interijeru, kao i u izvanrednoj usluzi. Sigurno nećete oklijevati da nas ponovo posjetite. Ovaj hotel je stvoren, da se u njemu dobro osjećate.“

dobra-vila-kuhinja

 

Izdvojeno:

> U ovaj hotel najviše dolaze oduševljeni Amerikanci, Englezi i Nijemci, koji je za njih pravo otkriće.
> Vila je izgrađena između dva svjetska rata za potrebe pojačavanja telefonskog signala, a kasnije je pretvorena u hotel.

dobra-vila-desert

dobra-vila-jelo

Piše: Diana Mikloš
Više informacija pronađite na: Boutique hotel Dobra vila Bovec

Facebook Like Button