Boutique hotel Le Premier u srcu Zagreba

Le Premier hotel zaslužuje pažnju jer je konceptualno napravljen kako bi zadržao čar i ekskluzivitet centra Zagreba a gostima omogućio ugodu svjetskog nivoa.

Hotel ima 62 pomno uređene sobe u art deco stilu i predsjednički apartman, a gosti iz svih dijelova Hrvatske i cijelog svijeta moći će birati između pet različitih tipova smještajnih jedinica i uživati u širokoj ponudi modernih hotelskih usluga.

le-premier-1

Boutique hotel Le Premier kao centar gastro ponude – kuhinja s potpisom vlasnika dvije Michelinove zvjezdice, zavidnom vinskom kartom i svjetski prepoznatih cognaca, whiskeya i ginova…

Chef Stefan Cosattini garantira vrhunsku gastronomiju

Chef sa stažem poput staža Stefana Cosattinija garantira vrhunsku gastronomiju. To potvrđuju dvije Michelinove zvjezdice kojih je nositelj, a sam Stefano će hotelski jelovnik orijentirati pretežito mediteranskoj kuhinji. U ponudi je posebna je pažnja usmjerena na sparivanje gastro i eno segmenta. Zavidna vinska karta s odabranim hrvatskim vinima kao i ponuda svjetski prepoznatih pića zadovoljit će svačiji ukus. U kuhinji s potpisom chefa Stefana moći će uživati svi posjetioci u predivnom ostakljenom vrtu.

le-premier-2

Sve posjetitelje oduševiti će i još jedna posebnost, ekskluzivan klub za uživanje u cigarama koji će u svojoj ponudi imati i one najpoželjnije, kubanske.

Mjesto poslovnih okupljanja i suradnje

Uz očiglednu mogućnost korištenja hotelskih usluga, Le Premier se može pohvaliti svojevrsnim poslovnim centrom koji raspolaže modernim sredstvima komunikacije i prezentiranja. Međutim, poslovni koncept hotela ne znači samo pružanje vrhunske usluge organiziranja i ustupanja prostora za različita događanja već vezu s najistaknutijom privatnom obrazovnom institucijom – Libertas međunarodnim sveučilištem.

le-premier-3

Na svečanom otvorenju hotela rektor Sveučilišta Libertas, prof.dr.sc. Duško Pavlović je u svom govoru potvrdio značaj povezanosti hotela Le Premier i Sveučilišta Libertas tj. značaj jedinstvene turističko-poslovne platforme za moderno Sveučilište, hotel Le Premier i sam grad Zagreb.

Sveučilište Libertas investitor je u hotel i svojim studentima omogućiti će praksu u hotelu što je najbolja referenca u hotelijersko-turističkom segmentu. Po završetku prakse, studenti će imati kompletan uvid i iskustvo u načinu funkcioniranja i upravljanja hotelom što će ih svakako učiniti konkurentnijim na tržištu rada. To je jedinstvena prilika koju ne nudi niti jedno sveučilište ni visokoškolska institucija u RH.

Le Premier kao mjesto ugode svjetskog nivoa

Le Premier u svojoj ponudi sadrži spa i wellness centar, čija se ponuda tek pažljivo razrađuje jer je tržištu potrebna inovacija koja će se tek vidjeti. Koliko je gospođi Ostojić i direktorici hotela, gospođi Langus bitan stil hotela i koliko je sve podređeno detaljima pokazuje i činjenica poput posebno dizajnirane kozmetike. Tu se ističe posebno dizajniran “hotelski parfem” dizajniran od strane majstora za izradu parfema Lorenza Dante Ferra, a koji je izrađen u skladu s hotelom, njegovom okolinom i Zagrebom.

le-premier-4

Le Premier je sam postavio zadatak da sve tuzemne i inozemne goste i dalje još iznenađuje te ima za ponuditi još puno toga.

Izrađen prema zamisli i riječima Nataše Ostojić, voditeljice i direktorice projekta koja je zajedno sa Stefanom Cosattinijem, direktorom hrane i pića i executive chef de cuisine, od samoga početka doprinijela u uređenju interijera hotela, hotel je od prvog dana samo dizao ljestvicu standarda. Zato će umjesto početne kategorizacije od četiri zaživjeti s pet zvjezdica.