Čakovec će krasiti dva nova vrhunska hotela

Kontinentalna Hrvatska iz godine u godinu broji sve više posjeta i noćenja, a jedan od rastućih turističkih središta unutrašnjosti je grad Čakovec. Odlične brojke potaknule su razvoj hotelijerstva, pa će tako još više domaćih i inozemnih gostiju imati priliku smjestiti se u Međimurju i iskusiti njegovu bogatu ponudu na vrhunskom nivou.

Turisti će tako odsjedati u potpuno moderniziranom Hotelu Park i prvom čakovečkom hotelu visoke kategorije Castellum. Koncepti će biti prilagođeni kako za poduzetnike, konferencije i ostale poslovne događaje, tako i za posjetitelje brojnih popularnih čakovečkih manifestacija te suvremene istraživače kulture i prirode Međimurja.

„Budući da je Hotel Park prvi gradski hotelski kapacitet, došlo je vrijeme za kompletno novo ruho te uvođenje dodatnih sadržaja koji će obogatiti i modernizirati ponudu Hotela. Posebno smo ponosni što je projekt „Rekonstrukcija, opremanje i uvođenje dodatnih sadržaja u Hotel Park u Čakovcu“, čija je ukupna vrijednost 8.200.000,00 HRK, sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu 1.914.186.12 HRK.

medjimurje

To znači da i Europska unija prepoznaje ponudu i mogućnosti Čakovca, kao što to čini i sam Grad kroz podršku privatnim inicijativama. Sigurni smo da će ova investicija povećati broj noćenja i gostiju, a naša je zadaća da im pružimo najbolje iskustvo koje će ih potaknuti da ponovno posjete Međimurje i Hrvatsku.“ – izjavio je direktor i investitor Hotela Park Davor Lovrenčić.

Oba hotela usredotočit će se na razvoj dodatnih sadržaja kroz koje će njihovi gosti dobiti potpuni doživljaj regije i napredne mogućnost opuštanja. Radi se o širokoj gastroenološkoj ponudi punoj originalnih okusa domaćih kvalitetnih namirnica, unikatnim barskim konceptima koje karakteriziraju najbolji pogledi na grad, prostorima za fitness, masaže i beauty terapije, multifunkcionalnim dvoranama i mjestima koji predstavljaju priču o Čakovcu na novi način.

Castellum će također, kao i Hotel Park, potpuno u skladu s globalnim trendovima omogućiti e-punionicu za električna osobna vozila i e-bike stanicu.

porcijunkulovo

„Željeli smo osmisliti domaću verziju usluge u skladu s modernim konceptima business & citybreak hotela, a koja će biti na razini hotela europskih prijestolnica. Kontinentalni turizam odlikuje brzorastući potencijal te smo zadovoljni što je i Grad Čakovec prepoznao potrebu za proširenjem opcija zabave i smještaja.

Prvi čakovečki hotel s 4 zvjezdice gradi se u potpunosti iz vlastitih sredstava, bez korištenja potpora. Nestrpljivo očekujemo prve dojmove gostiju, ali i Čakovčanki i Čakovčana o novom hotelu, a posebno njegovom baru i pratećim sadržajima.“ – izjavila je voditeljica hotela Castellum Emina Lajtman.

„Grad Čakovec priprema veliki broj turistički atraktivnih aktivnosti u narednim sezonama, koje će biti još uspješnije od dosadašnjih, a razvoj hotelijerstva najbolja je potvrda važnog položaja Čakovca u kontinentalnom turizmu. Sada će još veći broj ljudi imati priliku doživjeti najbolje što Međimurje pruža i sigurni smo da će otići puni novih doživljaja i sjajnih preporuka za svoje prijatelje.“ – izjavio je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač.

Facebook Like Button