Čaroban svijet francuskog restorana Les Ponts!

Restoran Les Ponts, prvi autentični francuski restoran u Zagrebu je pravo oličenje francuske elegancije, profinjenosti, nešto sasvim novo u našem gradu, a osjećaj je kao da ste u samom srcu Pariza, čuvenom gradu ljubavi.

Intima francuskog restorana i elegantno uređen prostor oduševit će Vas svojom udobnošću, a
kombinacija pažljivo biranih detalja u uređenju interijera koji mijenja boje stvara bajkovito i romantično ozračje za najposebniji dan u Vašem životu.

les-ponts-3

Bogata francuska kuhinja omogućiti će Vam da uživate u najrazličitijim okusima s dva zajednička nazivnika – elegancija i zadovoljstvo.

Uz dašak glamura, restoran Les Ponts velik čak 100 sjedeća mjesta, svakog gosta uvodi u zamaman svijet francuskih delicija i klasika francuske kuhinje koje s nevjerojatnom preciznošću i ljubavlju priprema izuzetno talentirani chef Petar Mihalić po receptima i uputama poznatog francuskog chefa Jean Marc Tacheta. Riječ je o uistinu uglednom kuharu koji je učio posao kod velikog Paula Bocusea, jednog od izumitelja „cousine nouvelle“.

les-ponts-2

Profesionalno i ljubazno osoblje pružit će Vam vrhunsku uslugu, biti na usluzi gostima i učiniti sve kako bi Vaša svečanost ostala zapamćena uz vrhunsku hranu i dobru zabavu. Možete odabrati tradicionalni način s formalnim načinom sjedenja ili ipak preferirate coctail party, buffet posluživanje, večer uz DJ-a ili urbani stil poput popodnevnog primanja na terasi ili ekskluzivne večere za manji broj uzvanika. Romantični Les Ponts će Vas očarati svojim ljepotama, i,naravno, ukusnom i nezaboravnom hranom.

les-ponts-1

Posjetite nas i vi u restoranu Les Ponts i prepustite se neodoljivom šarmu francuske gastronomije!

Uz dopuštenje: Les Ponts (sve fotografije)
Restaurant & Bar Les Ponts
Radnička cesta 50
10 000 Zagreb

Tel: 01 644 3607
Fax: 01 644 3608
info@lesponts.hr

Radno vrijeme:
Pon-sub 7 h do 24 h