Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Dok kroz život prolazimo ubrznao razmišljajući o poslvnim potezima, financijama i obitelji za koju pronalazimo možda i premalo vremena zaključujemo kako smo ponekad sami sebi na zadnjem mjestu. Kada dođemo umorni kući ili kada idemo u susret očekivanom vikendu često puta se zateknemo da smo nervozni u vlastitom domu, jer ga ne stignemo temeljito pospremiti. Dovesti stvari u red, koje smo godinama donosili kao neophodne ili kao ukrase, veliki je zadatak no Marie Kondo dokazala je da je to moguće.

Riječ je o velikom hitu Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život, knjizi japanske autorice Kondo, koja je prodana u svijetu u više od 3 milijuna primjeraka. Marie je primenila japansko umijeće stvaranja reda i pospremanja i omogućila milijunima ljudi da budu potpuno sretni u svom urednom domu.

Ako se veselite ovakovom izdanju, obradovati ćemo vas informacijom da je knjiga već u tisku te ju očekujemo u prodaji najkasnije sredinom siječnja 2016. godine po cijeni od 79 Kuna.

Marie Kondo počela je već kao petogodišnjakinja čitati časopise za kućanice te je voljela red i ljepotu dobro uređenih prostora koje je opažala u njima. Potom je kao petnaestogodišnjakinja počela ozbiljno pospremati. Započela je s vlastitom sobom, a tada je prešla na sobe svoga brata i sestre. Danas vodi iznimno uspješnu tvrtku u Tokiju i svojim klijentima pomaže pretvoriti zakrčeni dom u lijep i miran prostor koji nadahnjuje.

Kada završite s pospremanjem kuće, život će vam se dramatično promijeniti. Kad iskusite kako je imati uistinu urednu kuću, osjetiti čete da je vaš svijet postao svjetliji. Više nikada nećete ponovno pribjeći neredu. Ne samo što više nikada nećete biti neuredni nego ćete i doživjeti nov životni početak. To je čarolija koju želim podijeliti sa što više ljudi.
Marie Kondo

Treba pohvaliti marie Kondo što je izrekla naglas pravu, duboku istinu: nered u kući ili stanu često je izraz unutarnjeg nezadovoljstva ili neravnoteže. Pravi način čišćenja i pospremanja može biti neka vrsta psihoterapije, koji su dobri kako za naš dom, tako i za vas same.
The Times

Metodom KonMari pretvorite svoj dom u trajno uredan i nezatrpan prostor!

Marie Kondo svojim će vam poticajnim postupnim metodama pomoći jednom zauvijek pospremiti vaš dom.

Ključ je uspješnog pospremanja pristupiti vlastitom domu odgovarajućim redom, kako biste zadržali samo ono što uistinu volite te kako biste sve to učinili odjednom – i brzo. Nakon toga do kraja života možete samo birati što ćete zadržati, a što baciti.

Metoda KonMari neće samo promijeniti vaš prostor. kad uspostavite red u kući, ustanovit ćete da će vam se cijeli život promijeniti. Mogli biste se osjećati samopouzdanije, mogli biste postati uspješniji i mogli biste imati energije te motivacije za stvaranje života kakav želite.

Kad pročitate ovu knjigu imat ćete hrabrosti napustiti negativne aspekte svojega života: mogli biste uvidjeti da je određena veza loša i dokončati je; mogli biste prestati osjećati tjeskobu i napokon izgubiti kilograme koje želite izgubiti.

* Informacije i recenzije sa Amazona i Goodreadasa pokazuju na kojoj razini postoji interes za ovu knjigu:
http://www.amazon.com/The-Life-Changing-Magic-Tidying-Decluttering/dp/1607747308
http://www.goodreads.com/book/show/22318578-the-life-changing-magic-of-tidying-up

Uz dopuštenje: Mozaik knjiga (sve fotografije)

Facebook Like Button