Catrice kozmetika spaja vinil i baršun

Modnim pistama trenutačno vlada modni trend koji spaja vinil i baršun. Tu kombinaciju matt materijala i sjajnih tkanina Catrice je pretočio na proizvode koji čine samo jednu od uvijek zadivljujućih limitiranih kolekcija. Kolekciju karakteriziraju nijanse koje se kreću od nježne zelene i tople crvene boje do boje bakra.

Jedan od proizvoda važnih za potpuni make up svakako je puder za oči i obraze. Sam naziv govori da ga se može koristiti na očima i obrazima čime se postiže ujednačeni izgled.

QUATTRO EYE SJENILO ZA OČI

Stvorite neograničene izglede pomoću quattro palete sjenila koja sadrži četiri savršeno usklađene nijanse sjenila s kontrastnim efektima – od velvet mat do sjajnog. Visokokvalitetno pakiranje sadrži ogledalo i jedinstveni dizajn.

vinyl-vs-velvet

TRANSFORMING TEKUĆI TUŠ ZA OČI

Inovativno: tekuća, prozračna tekstura pretvara svako sjenilo za oči u tuš za oči. Pređite s aplikatorom preko sjenila za oči kako biste zahvatili teksturu a zatim nanesite na kapak poput tuša za oči.

WET LOOK GEL ZA OBRVE

Prozirni gel s visokim sjajnim završetkom daje obrvama oblik , fiksira sitne dlačice
na mjestu. Za izražajne obrve. Posebno oblikovana četkica osigurava glatku primjenu. Dodatni savjet: može se koristiti kao baza i na usnama i kapcima.