Centar Ćatović

Pitate se zašto Pula ima bogatu posezonu? Stomatološka ordinacije dr. Ćatovića dio je tog odgovora.
Implantansko-protetski centar Dr. Ćatović smješten je u Puli, u neposrednoj blizini znamenitog amfiteatra. Osnovan je 1995. godine, od strane dr. Zlatka Ćatovića, koji bilježi desetogodišnji stomatološki rad u Pulskoj bolnici. Neprestano se educira i usavršava na svjetskim i domaćim medicinskim kongresima, kako bi pacijentima mogao ponuditi najbolje rezultate.

Centar danas obuhvaća tri ordinacije opremljene najsuvremenijom stomatološkom opremom, vrhunski tim stručnjaka, te ljubazno osoblje koje pacijenta stavlja na prvo mjesto. Kao što ime ustanove sugerira, ovdje možete obaviti niz implatansko-protetskih radova.  Implantologijom se bave posljednjih 13 godina, a iza sebe imaju nekoliko tisuća uspješnih zahvata s tog područja.

U implantatskom radu koriste prestižnu švedsku marku ASTRA Tech koja je donijela revoluciju u stomatologiji. Naime, ova se marka smješta među najkvalitetnije na svjetskom tržištu zbog odličnog držanja i čvrste veze između tijela implantata i suprastrastrukture. Zbog  mogućnosti tretiranja površine implantata flourom faza sraštavanja skraćena je s nekadašnjih 6 mjeseci na 2-3 mjeseca unutar kojih možete imati nov osmijeh.

Velik broj pacijenta dolazi u polikliniku iz susjednih zemalja, pa se u njihovoj ponudi nalazi i organizacija smještaja u apartmanima u sklopu ordinacije, ili u brojnim hotelima u Puli i okolici.

KIRURG: DR. ZLATKO ĆATOVIĆ
SPECIJALNOST: oralna i dentalna kirurgija
KLINIKA: DR. ĆATOVIĆ 
LOKACIJA: Pula (Istarska 19)
KONTAKT: tel.: +385 (0)52 223 860; e-mail: zlatko.catovic@pu.t-com.hr

Facebook Like Button