Coolpad pametni telefoni

Što je zapravo važno kad govorimo o pametnim telefonima? Proizvođači se hvale raznim specifikacijama, dobavljači se međusobno natječu u tome čiji uređaj ima veći zaslon ili veću memoriju, no što je zapravo bitno za potrošača? Cijena? Dizajn uređaja? Ili možda kamera? Ponekad težak izbor savršenog pametnog telefona od kolovoza bi mogao postati znantno lakši jer u Hrvatsku stiže Coolpad – četvrti po veličini proizvođač pametnih telefona te sedmi najveći brend pametnih telefona u svijetu.

Kroz svoje poslovanje i proizvode Coolpad se vodi filozofijom da su pametni telefoni način življenja te korisnicima omogućuje da prilagode uređaje sebi i svojoj osobnosti, pružajući tako svakome jedinstveno iskustvo. Coolpad uređaji postaju pravi osobni asistenti korisnika. Brojni korisnici prepoznali su Coolpad kao uređaj koji im pruža premium iskustvo, što je kompaniju svrstalo u sami vrh ionako napredne mobilne industrije.

Coolpad posjeduje više od pet tisuća patenata vezanih za različite mobilne aplikacije, bežičnu i LTE tehnologiju, telekomunikacije, tehnologiju dvostrukih SIM kartica i druga slična rješenja, što ga čini jednim od najvećih inovatora na tržištu pametnih telefona.

Coolpad

Coolpadovi pametni telefoni podređeni su potrebama korisnika, uz imperativ da sve znanstvene i tehnološke inovacije moraju odražavati strast brenda te energiju i osobnost korisnika. U svom poslovanju Coolpad stavlja velik naglasak na bežični prijenos funkcija te internetski sadržaj LeTV-a, koji predstavljaju veliki iskorak u načinu na koji se koriste uređaji i ukazuju na budućnost mobilne industrije. Također, nedavno je najveći kineski video streaming servis LeTV kupio dionice kompanije Coolpad LTD što će, tvrde iz Coolpada, pokazati potpuno novi način korištenja pametnih telefona. Ne samo da će krajnji korisnici moći koristiti pametne telefone kao televizijske prijemnike, već će sadržaj ove usluge postati još važnija komponenta pametnih uređaja.

Koji će to Coolpad uređaji biti ponuđeni u Europi, pa tako i u Hrvatskoj, ostat će tajna do zadnjeg trenutka no, kako poručuju iz tvrtke, korisnici mogu biti sigurni da ih očekuje vrhunski LTE uređaj, cool dizajn, a i cool cijena.

uz dopuštenje: 404 (sve fotografije)