Daj ju pogle! Neodoljiva u Boudoir kolekciji!

Nova je Boudoir kolekcija najbolji testament svim promjenama koje se događaju oko nas – nešto seriozniji, dark Boudoir svijet u potpunosti je naslonjen na prirodne smjene koje se događaju s hladnim danima jeseni.

Boudoir_Daj ju pogle_1

Nadahnute uistinu raskošnom florom i faunom, i svim tim malenim, čarobnim i gotovo skrivenim detaljima koji uvjerljivije govore o životu nego li itko od nas može dočarati pričom, uistinu jedinstvene sestre Boudoir i ove modne sezone redefiniraju svoj svijet u kojem nema mjesta pojednostavljenim formama.

Boudoir_Daj ju pogle_2

Njihov je dizajn i u najnovijoj kolekciji prilično amorfan, ne prati crte tijela već dopušta razigranost djevojčice, ali i dekoriranost otmjene i sofisticirane žene.

Boudoir_Daj ju pogle_4

Drske, drugačije, potpuno predane svojoj viziji zabavne i bajkovite ženstvenosti s dozom retro romantike, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević od ideje do gotovog proizvoda sudjeluju u onome na što stavljaju svoju etiketu.

Boudoir_Daj ju pogle_6

Nova je kolekcija najbolji testament tome – nešto seriozniji, dark Boudoir svijet u potpunosti je naslonjen na prirodne smjene koje se događaju s hladnim danima jeseni.

Bogate i valovite teksture, kreacije s printom izazivaju pozornost na prvi pogled, kao i ušivena crta zabave, štosa i humora najistaknutiji su fragmenti velike kolekcije koju je već moguće razgledati i, potpuno očekivano, zaljubiti se, u njihovom ateljeu i showroomu u zagrebačkoj Radićevoj ulici.

Boudoir_Daj ju pogle_7

Lagani i pomno osmišljeni valovi u bogato teksturiranim kreacijama, print komadi koji izazivaju pozornost na prvi pogled, kao i ušivena zabavna crta autoironije i finog, građanskog humora najistaknutiji su fragmenti velike kolekcije koju je već moguće razgledati i, potpuno očekivano, zaljubiti se u ove predivne haljine, suknje i ostale komade koje ćemo obožavati.

Boudoir_Daj ju pogle_8

Fotografije potpisuje tandem Franjo Matković & Senja Vild, koncept/kolaž/styling Boudoir, šminka Tena Bašić, frizure Katica Topčić Kevin Murphy Croatia, model Katja K. IM Studio model agency.

Facebook Like Button