Dani svete Jelene u Dramlju

Svibanj je već tradicionalno rezerviran za raznovrsna događanja u Dramlju, ujedinjena pod imenom Dani svete Jelene ili, kako mještani kažu, “Jelenina”. Program u kojemu uživaju sve generacije obuhvaća sportska, kulturno-zabavna i vjerska događanja, a traje od 7. pa sve do 28. svibnja 2017.

I ove će godine proslava dana posvećenih zaštitnici Dramlja biti obilježena zanimljivim aktivnostima, u čiju su organizaciju, uz Mjesni odbor Dramalj, uključene i udruge iz Dramlja te brojne druge institucije, ugostitelji i pojedinci. Među ostalim, održava se natjecanje u udičarenju, 27. malonogometni turnir, turniri u boćanju, pikadu, briškuli i trešeti, zabava u večernjim satima te lutkarska predstava.

Središnja svečanost, sam Dan svete Jelene, zaštitnice Dramlja, slavi se u ponedjeljak, 22. svibnja, a posjetitelji će moći uživati uz sljedeća događanja:

18:00
> Svečana sveta misa, crkva Sv. Jelene

19:00
> “Igrajmo se!” – program Dječjeg vrtića “Radost” i Osnovne škole Vladimira Nazora, trg Placa
> Ženska klapa i pjevački zbor KUD-a “Jelena”, trg Placa
> Čestitka gradonačelnika i predsjednika Mjesnog odbora Dramalj, trg Placa

20:00
> Zabavni program uz grupu “Trend “, trg Placa

21:00
> Rukometna utakmica – RK “Mornar” , rukometno igralište.

Za završetak će se 27. svibnja u dramaljskoj lučici Pazdehova održati prava glazbena poslastica, kojoj se svake godine vesele i željno je iščekuju ne samo stanovnici mjesta, nego i brojni gosti – 9. smotra klapa.

Uz dopuštenje: Turistička zajednica grada Crikvenice (sve fotografije)

Facebook Like Button