Darujemo vas s najprodavanijom knjigom Ljubavologija Brune Šimleše

Povodom najpopularnijeg blagdana u veljači, romantičnog Valentinova kada slavimo ljubav, poklanjamo dvije najprodavanije knjige poznatog pisca Brune Šimleše – nadopunjeno izdanje Ljubavologije.

Bruno Šimleša pisac je koji se bavi emocionalnom stranom svih nas, ljubavlju koju voli, njeguje i smatra da je ponekad treba učiti kako bi naši odnosi u životu bili što skladniji, bolji ili u partnerskom odnosu što romantičniji.
Kako razviti zdravu ljubav prema sebi, privlače li se suprotnosti, može li se preboljeti preljub i zašto dolazi do njega…

Ljubavologija je novo i dopunjeno izdanje najprodavanije hrvatske knjige o ljubavi i odnosima koja odgovara na sva ključna pitanja o ljubavi. Ljubavologija je objavljena 2011. godina i dosad je prodana u nevjerojatnih 25.000 primjeraka!

Kada bi postojala znanost o ljubavi, ova bi knjiga bila udžbenik!

Ljubavologija nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi ili obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajene zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rješenja koja će vratiti povjerenje i zadovoljstvo u ona najvažnija područja života.

Knjiga Ljubavologija povod Valentinova sada se može pronaći na kioscima Tiska, iNovina, Spara i Kauflanda po sniženoj cijeni od 59 kuna!

dav

O piscu

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio devet knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima.

Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji. Najnovija knjiga zove se Istine i laži o ljubavi i ona je svojevrsni nastavak Ljubavologije.

Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji.

Trenutačno piše tjednu kolumnu za Blogbuster na www.24sata.hr. Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom.
Oženjen je i ponosni tata devetogodišnje djevojčice.

Želite osvojiti izvrsnu knjigu koja će oduševiti Vas ili Vašu voljenu osobu za Valentinovo?

Povodm blagdana Valentinoo darujemo dvije čitateljice ili čitatelja s po jednim primjerkom knjige Ljubavologija koja govori o ljubavi, međusobnom razumijevanju i rješenjma kada su na pomolu ljubavni problemi!

Jedino kada volimo
znamo zašto smo stvoreni
i za što smo stvoreni!
Stvoreni smo da bismo živjeli ljubav!

Kako biste baš Vi bili jedna ili jedan od sretnih dobitnika ovog dara za romantično Valentinovo sve što je potrebno učiniti je na službenoj Facebook stranici Wish hr portala za kulturu življenja podijeliti post s ovim nagradnim natječajem, a zatim poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) mailom do 12.02.2018. do 12 sati na e-mail adresu uredništva: redakcija@wish.hr.

Komisija od tri člana odabrat će dvoje sretnih dobitnika koji će na dar dobiti jedno izdanje knjige Ljubavologija, a ime ćemo objaviti 12.02.2018. u sklopu rubrike Wish hr daruje iza 18 sati.
Sretno!

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.