Derma Nežić

Medicinska kozmetologija na riječkoj adresi.
Dermatovenerološka ordinacija Nežić sa sjedištem u Rijeci idealna je odrednica za osobe u potrazi za neinvazivnim tehnikama pomlađivanja i korigiranja različitih nepravilnosti lica i tijela. Osnovana je od strane dr. Lidije Nežić Kosanović, specijalistice za kožne i spolne bolesti – koja se educirala u prestižnim hrvatskim ustanovama, a neprestano se usavršava na međunarodnim i domaćim kongresima.

U svome radu koristi najrecentnija saznanja s područja nekirurške estetike, najsuvremeniju opremu i potrošni materijal. Ovdje vam je, primjerice, na raspolaganju medicinski piling glikolnom kiselinom Glytone kojim se uklanjaju slojevi kože i njene nepravilnosti. U nekoliko tretmana cilj je odstraniti što više vanjskih slojeva kože, kako bi se potkožno tkivo regeneriralo i očvrsnulo, a vama u konačnici podarilo svježiji i mladolikiji izgled.

Mladolikiji izgled kože lica i tijela konačni je rezultat i tretmana po imenu mikrodermoabrazija, koji se vrši uz pomoć ručnog aplikatora, koji projicira fine čestice mikrokristala. Uz njihovu pomoć uklanjaju se odumrle stanice kože, kao i njene nepravilnosti te nesavršenosti.
U ordinaciji Nežić možete se odlučiti i za estetske tretmane popunjavanja usana, bora i kontura lica uz pomoć filera, odnosno hijaluronske kiseline neživotinjskog porijekla. Riječ je o brzom i klinički sigurnom postupku koji jamči dugotrajne rezultate, ne zahtjeva posebne testove, te se izvodi biorazgradivom supstancom.

LIJEČNICA: DR. LIDIA NEŽIĆ-KOSANOVIĆ
SPECIJALNOST: medicinska kozmetologija
KLINIKA: DERMA NEŽIĆ 
LOKACIJA: Rijeka (Trpimirova 3)
KONTAKT: tel.: 051.333.523; e-mail: info@derma-nezic.hr