Dermablend – puder koji podiže samopouzdanje

Zračite samopouzdanjem uz pudere koji uz visoki stupanj prekrivanja i iznimnu postojanost, njeguju kožu i daju prirodan izgled tena bez učinka maske – svaki dan.

Jedan od najbitnijih proizvoda u šminkanju je upravo puder i većina žena je u stalnoj potrazi za onim „idealnim“, a kada ga pronađu veoma ga teško mijenjaju. Na pitanje zašto žene koriste make-up – odgovor je jasan: žele biti lijepe i žele se osjećati lijepima. A isto tako žele prekriti ono što im se manje sviđa. U kontaktu s drugima najizloženije je naše lice, ono je to čime se razlikujemo od drugih, ono nas čini jedinstvenima i posebnima, ono je to kojim izražavamo sve naše emocije.

Zato je za svaku ženu puder njeno najmoćnije oružje i kad biraju puder, žene žele – „onaj idealan baš za mene“. Puder za lice osnova je besprijekornog izgleda kože i zato uvijek tražimo pudere za prekrivanje nepravilnosti koji će nam dati dodatno samopouzdanje, u trenutku kad nam najviše treba.

vichy-dermablend-1

Dajana Pajkić, vizažistica i make-up stručnjakinja ističe par savjeta kako odabrati idealan puder: „Kod samog isprobavanja pudera koje se prvo odvija na ruci, gledate teksturu, prekrivnu moć i u konačnici boju. Nemojte imati strah pri isprobavanju jer ćete time izbjeći pogrešan odabir pudera. Dakle nanesite dovoljnu količinu pudera na ruku i pri tom ga razmažite do mjere dok se ne stopi s vašom kožom. Samim time ćete odmah vidjeti da li je kremasti, gust ili vrlo lagan i kolika mu je prekrivna moć.

Nakon što ste odredili favorita, bitno je da ga nanesete na donji dio lica kako bi pronašli pravu nijansu koja pristaje vašem tonu lica. Nanesite ga na liniju uz čeljust i razvucite dok gotovo nestane, tj. stopi se s vašim tenom. Ako ste to postigli onda znate da je boja pudera odgovarajuća, a ako ga pak vidite onda znači da niste pogodili pravu nijansu. Postupak ponovite dok ne pronađete pravu boju.“
A upravo je Vichyjev Dermablend puder ključni proizvod u make-up neseseru Dajane Pajkić.

Zašto odabrati upravo Dermablend puder
Dermablend puderi su razvijeni u suradnji sa stručnjacima u Vichy Laboratorijima, dostupni u ljekarnama, hipoalergeni, nekomedogeni, primjereni i za osjetljivu kožu, obogaćeni sastojcima koji hidratiziraju i njeguju kožu te UV filterima za zaštitu od štetnih utjecaja okoline – pružaju visoko prekrivanje i iznimnu postojanost uz lagani osjećaj na koži bez učinka maske.

dajana-pajkic

Birajte između Dermablend fluida, tekućeg korektivnog pudera primjerenog svim tipovima kože, koji odlično prekriva manje i veće nepravilnosti na koži (mrlje, crvenilo, neujednačena boja tena) i Dermablend 3D Correction inovativnog pudera za masnu kožu sklonu aknama (koža sklona aknama, ožiljci, neujednačena površina kože) te otkrijte svoj idealan puder i svoje samopouzdanje.

Otkrijte koji Dermblend puder je najbolji za vašu kožu lica
MASNA KOŽA I AKNE: Dermablend 3D Correction je korektivni puder za masnu i aknama sklonu kožu, koji zahvaljujući visokom stupnju prekrivanja odlično prekriva akne, ožiljke od akni te neujednačenu površinu kože. Postojan je do 16 sati uz mat izgled bez učinka maske. Uz izvrsno prekrivanje, ujedno i djeluje na nepravilnosti te značajno umanjuje njihov izgled iz dana u dan.

SVI TIPOVI KOŽE: Dermablend fluid je tekući korektivni puder primjeren svim tipovima kože, koji odlično prekriva manje i veće nepravilnosti na koži: mrlje, crvenilo, neujednačena boja tena. Postojan je do 16 sati uz lagani osjećaj na koži bez učinka maske. Uz izvrsno prekrivanje, ujedno i njeguje kožu pružajući joj 24-satnu hidrataciju.

Oba pudera ne sadrže parabene, nekomedogeni su te primjereni za osjetljivu kožu i za svakodnevnu uporabu. Sadrže SPF 25 (Dermablend 3D Correction) ili 35 (Dermablend fluid) čime štite kožu od negativnih utjecaja iz okoline i UV-zraka. Dostupni su u četiri nijanse(15 Opal, 25 Nude, 35 Sand i 45 Gold) koje se savršeno stapaju s kožom za prirodan izgled tena.

PRONAĐITE SVOJ IDEALNI PUDER I PRIMITE NA POKLON VICHY MAKE-UP NESESER!
Imate li poteškoća u prikrivanju nepravilnosti nastalih kao posljedica akni? Muče Vas nepravilnosti u boji kože? U puderu tražite učinak liftinga ili ipak samo želite postići blistav izgled tena? Vichy ima rješenje za vaše potrebe i želje!

Pronađite u Vichy Dermablend, Teint Ideal ili Liftactiv Flexiteint liniji idealan puder za Vašu kožu i uz kupnju potražite make-up neseser i 20% popusta**!

Ekskluzivnu promociju potražite u partner ljekarnama do isteka zaliha.
Organizirajte svoje make-up proizvode pomoću Vichy nesesera i ne dopustite da Vam beauty rutina oduzima više vremena nego što je potrebno.

Uz dopuštenje: Komunikacijski laboratorij (sve fotografije)

Facebook Like Button